Ett nytt kapitel med inspiration från flera hem

Jag har i omgångar läst mycket bloggar men alltid tyckt det varit svårt att hålla koll på alla jag gillar, vem som uppdaterat och hur ofta jag ska gå in och kolla. Det slutar ofta med att jag sluta läsa, tyvärr. Jag, Maria & Therese som startar upp den här samlingsbloggen är supertaggade på vad ni ska tycka. Här kommer vi tillsammans turas om att inspirera er med vår inredning, blommor och renovering i våra villor. Det är just det vi har gemensamt allihop, en renoveringsresa med våra villor & framförallt vårt enorma intresse för inredning & blommor.

Vi hoppas ni kommer hitta massa inspiration här & jag är iaf supertaggad på att komma igång!

Vi kommer börja med massor med julinspiration här i alla våra hem.

Här ser ni min veranda under förra julen, funderar på att klä in med ljusslingor på samma sätt i år. Mina rosentorn blir vintertid granar för att skydda rosorna & för att det blir väldigt vackert. Kommer visa er hur jag gjort dessa en dag!

DSC_0171

Vem är då jag?

Mitt namn är Johanna Berglund, 29 år gammal, 2 söner, hus, hästar, katter… juste en man också, listan kan göras lång och tänker att ni kommer förstå allt det där längst med vägen. Kanske några av er redan följer mig och mitt liv på instagram under namnet @snickargladjen.

interflora-12
Jag/vi hoppas ni kommer in tycka vårt upplägg av bloggande blir super kul!

/Johanna Berglund

IMG_6544.png

 

Lämna ett svar