Planering av julbelysning

Julbelysningen får komma upp allt tidigare här hemma, det är ju så mörkt nu & varför ska vi gå hela november och må dåligt över mörkret? Äsch vill jag sätta upp belysning tidigare så gör jag det. Anledningen att jag inte fått upp något än är att jag haft sådan beslutsångest över vilken belysning jag ska köp!

Belysningens planering!

Ska jag ha adventsljusstakar alls iår?
Ska jag gå all in med bara stjärnor kanske?
Ska dom så sitta centrerat en i varje fönster, ska dom se likadan ut?

Jag tänkte testa hänga upp flera olika modeller i glasverandan i olika höjder, kommer såklart visa er hur det blir men innan de kommit hem vill jag ändå tipsa er om att köpa julstjärnorna snart. Förra året var det många fina modeller som tog slut innan advent.

Här kommer de jag köpt (annonslänkar under bilderna).

Längst till vänster hittar ni GEMINI stjärnan, mitten och vänster hittar ni stjärnan OMEGA som finns i svart och vitt.

Jag har även några vanliga klassiska stjärnor som jag beställt.

De två stjärnorna till vänster är helt underbara men jag hittade ingen plats att ha dom, kanske ångrar mig! Dessa heter iaf MAJA. Den till höger har jag beställt i flera olika storlekar, denna heter ORION.

Mina gamla julstjärnor har jag haft i närmare 5-10 år så dom är både trasiga och fula. Tyckte jag förtjänade några nya.

Kommer bli så fint när dom är på plats, hur jag ska få till alla kablar är ett mysterium eftersom ni inte har någon ström ute i glasverandan än. Det blir en annan dags problem att lösa.

Nu ska jag fota adventskalender.

Varm kram!

Johanna

IMG_6544

 

 

Lämna ett svar