Tillsammans känns bra!

Hej på Er!

Då var det dags för mig att ta mig i kragen, att göra om och göra rätt men framförallt att hålla ut och göra det regelbundet & ofta. Jag pratar om det här med bloggandet förstås, I och med att ni läser just nu startar jag nämligen om och tar upp det igen men denna gång på denna fantastiska plattform som heter ”Villornas Hemligheter”.

Jag har tidigare känt att jag inte riktigt mäktat med en blogg, försökt flera gånger och velat så mycket men så har tiden och viljan inte räckt till i livet som småbarnsförälder och lite för engagerad människa som jag har en förmåga att ibland vá. Men nu kör jag, tänker att ”allt går bara jag bestämmer mig tillräckligt mycket” och jag är supertaggad!

Å hur bra är det då inte att dessutom ha två otroligt inspirerande och lika taggade bloggkollegor & fina vänner att dela arbetet och skrivandet med och som även kan hålla ett vakande öga över mig och se till att jag gör det jag ska och har lovat. Typ supertoppen skulle jag vilja säga, tack snälla Johanna och Therése för att ni tror på mig och inte ger upp i första taget!

Alltså kommer ni kunna följa oss alla tre här på Villornas hemligheter framöver. Hur kul blir inte det?! Tre olika töser i olika villor med olika typer av inredning och smak men som ändå har just allt detta gemensamt. Jag tror det blir en fullträff, ett ställe där du alltid kan hitta några korn av inspiration och glädje att plocka upp och göra din grej av.

Så nu passar jag på att hälsa dig varmt välkommen hem till mig och den kommande 100-årsjubilaren på Trädgårdsgatan 6. Den stora vita villan som genomgått en rejäl make over sedan vi flyttade in för nästan exakt 10 år sedan och som vi älskar att ta hand om och njuta av. Här bor vi, arbetar, renoverar, pysslar, leker och umgås vi under vardag som helg och med alla de överraskningar och oförutsedda händelser som inträffar i en lätt vimsig tvåbarnsfamilj som består av en mamma, en pappa och två tjejer på 6 och 9 år.

Vi gör gärna avbrott och avstickare från Trädgårdsgatan också såklart men väldigt mycket av vår tid är vi ändå här – i hemmets lugna vrå.

Så nu blir det högt och lågt härifrån för min del. Jag tänker att ni får hänga med på det mesta, både roligt och oroligt, normalt och annorlunda, litet och stort. Kan inte det kännas rätt ok ändå?! Jag brukar gilla att läsa om både det ena och det andra på olika bloggar och krypin så jag tänker att jag bjuder på detsamma. Som en härlig karamellblandning av godaste sort!

Ta hand om dig!

/Maria – @tradgardsgatan6