Dekorerar altanen 

Sitter på tåget hem efter två härliga dagar i storstaden Stockholm… Ska berätta mer om denna upplevelse i nästa inlägg, alltså förstår ni hur mycket intryck, insikter & irritation detta skapar för en lantisråtta?

Ni kommer kanske ihåg inlägget jag gjorde nyligen om hur jag satte granris på räcket, annars kan ni läsa om det här. Jag tänkte nu visa lite bilder på hur jag dekorerat övriga altanen. Blev mysigt i år & som vanligt superenkelt! Något alla kan göra!

På väggen har jag gjort några olika kransar för att hänga upp. Tycker det vackraste är om de är lite ojämna och operfekta. Några lyktor gör sig fint ute. Hittade dessa stormlyktor (adlink) som hade passat fint ute.

Snickarglädjen gör så mycket för vår altan, vi kan inte få nog! Vet ni att jag säljer dessa och andra modeller i vår webbshop? Perfekt att beställa redan nu då de kan målas inne och enkelt monteras även vintertid. Här har ni webshopen www.snickargladjensveranda.com 

Massor med granris, lite enris, några krukor och lyktor, lite halm och vips så är det fint även ute.

Åå vad jag längtar hem till min familj nu, bara dryga timmen kvar sen kramar jag om dom!

Kram till er också!

IMG_6544

Lämna ett svar