Lugna dagar & roliga överraskningar

Oj vilken Jul vi haft här på Trädgårdsgatan, så skön och så mysig och faktiskt riktigt lång  då den pågått ända sedan i lördags för vår del.  Ja vi har verkligen firat ordentligt i dagarna tre med både släkt, familj och goda vänner så vi känner oss mer än nöjda och så otroligt tacksamma för denna härliga helg som gått fylld av fina traditioner men även nya upptåg. 

Men så de sista två dagarna nu så har vi bara tagit det lugnare än lugnast och njutit av att inte ha något alls  inbokat. Hängt hemma i myskläder, lekt med alla julklappar, umgåtts med varandra och goda vänner och ätit gott av det som blev kvar från julmaten.

Jo för här har det verkligen lekts, riktigt ordentligt. Både vuxna och barn fick klappar som verkligen lockade fram barnasinnet. Jag gav nämligen J ett sån´t där litet Nintendo ni vet som ser ut som det allra första 8-bitars och som har alla de där nostalgiska spelen som till exempel Super Mario Bros.

Så hela familjen har blivit som lite galna här hemma och suttit och tävlat mot varandra i än det ena och än det andra spelet och både jag och J har både skrattat och skrikit om varandra när vi hittat genvägar, klarat banor och förlorat i fighten mot onda drakar med en hårsmån. Så roligt alltså med dessa gamla spelen och så lyckad julklapp som alla har haft glädje av i familjen

Å så dök det även upp en liten trevlig överraskning idag när jag öppnade koffertluckan på min bil som jag inte använt sedan innan jul. Där låg nämligen en liten klapp som jag missat att bära in till granen och på den stod det faktiskt mitt namn å då blev ju det hela genast än trevligare. Jag firade det hela med att sätta på en liten kopp kaffe medan jag njöt av känslan och det fina oöppnade paketet.


Vad låg det i paketet då tänker ni, jo men det var två fina skärbrädor som ska få stå i köket och kommer att användas flitigt så småningom. Lovar att ni ska få se dem också men när jag skulle knäppa en bild på dem tidigare så kom en liten E och behövde få hjälp med legobygget och jag hade bara inte hjärta att säga nej så kameran fick läggas åt sidan.

Hoppas ni också haft en lika skön jul med tid för nedvarvning och återhämtning. Men nu måste jag dock snart varva upp lite igen då jag ska in till storstán och jobba de kommande två dagarna. jag ska styla en lägenhet och det känns faktiskt riktigt kul med lite omväxlig.

Hur är det med er, är ni lediga i mellandagarna eller ska ni också jobba kanske?

Stor kram

Maria

Lämna ett svar