Vilken härlig upplevelse

Detta inlägg är i samarbete med anrika Salong Preben Anno 1966.

När frågan dyker upp från min kära frisör, vill du komma till oss och bli lite ompysslad Tessan? Jag kan ärlighetens namn säga att utan en endaste blinkning så var svaret självklart JA !!!!! Ja menar vem vill inte det 🙂 ???? Hon (Emelie) toppar dessutom med att säga vi tänkte att Anna-Karin sminkar dig också så får hela du lite kärlek inte bara håret .

Ja hörni för en som ALDRIG blivit sminkad av någon annan än sig själv ( utom på vårt bröllop tack och lov) så blev jag överlycklig och det kändes otroligt spännande !

Det här möts jag av varenda gång som jag knallar innanför dörren på Salong Preben förutom all vacker inredning och blommor .Världens största bamse kram och varmaste leende av Emelie . Om jag känner mig välkommen ?? Hi hi ooooo ja .

Mitt hår som jag har vårdat väldigt väl genom åren har denna vinter plötsligt bestämt sig för att bli åt det torrare hållet. Visst är det väl märkligt hur det bara kan ändra sig sådär?

Någon som känner igen sig ?

Jag använder återfuktande produkter hårolja osv. Det har visat sig att hårolja kan mitt hår bara inte vara utan. Jag använder Redkens hårolja den har räddat mitt hår från torrhets döden kan jag säga.

Vi tog självklart  några förebilder så att ni ska få se skillnaden.

Cappucino toppad med kanel ställs fram och ni som dricker kaffe vet hur den känslan är ,,,,, komplett .

Så satte Emelie igång med att lägga i slingor på sitt fantastiska sätt . Jag känner mig i trygga händer hon har både Gesäll och Mästar brev, Redken certified colorist samt Redken certified stylist and Balayage colorist. Denna dag så blir det Balayage hon lägger på mig .

Dags för schamponering och ni vet stolarna med massage ,,,,huvud massage ååååå behöver jag skriva mer. Total avslappning trots att vi hade så roligt så somnade jag nästan.

Nästa steg som ni så väl känner till är att bli fönad och klippt ! Lägg märke till hur Emelie har matchat sax, kam och nagellack eller är det slumpen hi hi .

Lite lockar återstår nu att göra i håret.

Jag testar lite själv ibland och försöker locka mitt hår men har tyvärr inte alls det tålamod som krävs ,,,brukar stå och svaja med kroppen o sucka som bara den. Det ska tilläggas att jag har ganska tjockt hår så jag tycker att det tar mig en evighet att komma igenom eländet :-). Så tillslut blir det stora partier hår med lite knepiga lockar här och där hihi. Men försöka duger som de säger.

Jag tycker att det är sååå fint när lockarna är lite utkammade på detta sättet blir så snyggt fall . Vad tycker ni är finast ?

Inte ska ni tro att mamman (jag) får åka iväg själv på något sådant här utan vår goa dotter Matilda hakade givetvis på . Riktigt mysigt att ha henne med . Får ju passa på så länge hon vill hänga med mig . Men vet ni jag hoppas att det alltid ska förbli så .

Nu är det dags för Anna-Karin med sin expertis på Makeup att på något sätt förvandla mitt trötta ansikte till något vackert. Jag önskade henne givetvis lycka till innan hon påbörjade processen .

Även hon har både Gesäll och Mäster brev, Redken certified hair colorist samt diplomerad makeup artist hos Linda Mehrens. Så är det någon som kan fixa mitt trötta yttre så är det hon.

Känns så skönt att slippa sminka sig själv och ha ett proffs som gör det. Hon använder även toner och färger som jag inte själv vanligtvis använder . Hon tipsar om produkter (som jag självklart har köpt) hi hi och öppnar en ny sminkvärld för mig .

Hoppsan så här blir det när frisören leker med kameran. Snyggt Emelie !!

Ett helt smörgås bord med smink och borstar dukade Anna-Karin upp såg så himla läckert ut, tänk att kunna använda allt och veta hur man ska göra med alla borstar . Får nog avlägga ett besök hos henne igen så kanske jag lär mig lite till.

För även om jag inte är expert på smink så betyder inte det att jag inte har något intresse ,,,,,jo då det finns,,,bara det går fort att sätta på .

Så här har ni alltså den färdiga Tessan ,,,,jag kände mig så himla fin och ompysslad .

Är ju inte född till fotomodell eller är vidare fotogenisk men en människa som kände sig vacker just då .

Kan ju säga att tjejerna boostade mig massor med fina komplimanger .

Tack för att du ville vara med och läsa om min underbara dag på Salong Preben i Lidköping !

Glöm inte att bli lite ompysslad ibland det lyfter en tycker jag .

Den människa som besitter den största inre skönheten, är också den som ser skönhet i världen omkring sig .

7 reaktioner till “Vilken härlig upplevelse”

  1. Det är du så värd att få bli ompysslad!! ❤ Nån finare, omtänksammre och vackrare människa får man leta efter!! Är så glad och lycklig lottad att jag får ha dig i mitt liv finaste tessan. Puss 😘😘❤❤❤❤

    1. Tack vad du är gullig kära Malin 😍😍! Du betyder massor för mig med vännen ✨✨✨✨ stor kram ❤️❤️.

  2. Alldeles härligt! 💄❤😊👍👳‍♀️Jag är själv frisör/ sminkare till yrket, så jag vet hur viktigt det är att sköta om det yttre också. Fint av dej att lyfta fram dethär! 😊❤💅 Gott nytt år och god fortsättning! 🌟🌠

    1. Tack vad roligt att du tycker det ❤️❤️det glädjer mig verkligen !
      Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år och god fortsättning 🎉🎉✨😍

Lämna ett svar