Bygg ett halvbord

Hoppas ni haft en fantastisk jul & passar på att önska er en god fortsättning även från mig!

Efter jag lade upp en för- & efterbild på mitt bord i korridoren är det många som frågar vart jag köpt eller hur jag gjort det. Självklart delar jag med mig, det är ju superkul om någon vill ta efter 🙏🏼

Jag hade ett slitet, rangligt & faktiskt fult bord som jag tänkte slänga… Men sen hade jag också ett problem, en smal korridor som var svårt att inreda. Tada.. jag delar bordet! Fram med sticksågen, penna & kör. Sagt & gjort så har jag kapat bordet i 2 delar. Sätter 2 vinklar under varje bord & skruvar fast de i väggen. Perfekt för en korridor som behöver smala bord. 

Vad säger ni? Har ni också något sådan utrymme där ett smalt bord skulle behövas?

Under många år var borden vitmålade men fick nyligen äntligen tummen ur & målade om dom.


Svarta blev dom & jag tycker de blev såååå mycket bättre! Innan såg de så tamt & mjölkigt ut. Säger ofta det men varje rum behöver en svart möbel som sätter ner foten liksom. Förstår ni vad jag menar? 🙏🏼

Här är en tjej som för något år sedan fråga hur jag gjort & gjorde samma fast med ett långt bord. Bilden kommer från @elsegreta på Instagram.

Kram

Lämna ett svar