Mina mål 2019

Jag ser många sammanfatta 2018, men väljer att istället fokusera på nya mål & nya utmaningar. För mig var 2018 ett väldigt stressigt år. Det var då jag jobbade dubbelt & höll på att gå i väggen. Mål var för mig omöjligt att sätta för det skapade bara stress men däremot hade jag två mål. Dels att 2019 kunna jobba som egen vilket jag nu också gör men att jag vid nyår också skulle sätta tydliga mål för mig själv för 2019.

Kanske jag kan inspirera fler ett printa ner era egna mål, smått som stort. Vi mår alla bra av att sätta mål.


Här kommer mina mål för 2019:

  • Öka omsättningen på ett sunt sätt i mitt bolag – Jag har själv satt en siffra här som jag ska omsätta men väljer att inte dela den. Tror inte många av er skulle bry er men vet att det tyvärr finns folk som mår dåligt av sådant. För att nå hit ska jag öka kostnaden för mina samarbeten samtidigt som jag har samarbeten som känns viktiga & genuina för mig. Jag kommer fortsätta föreläsa & hålla workshops. Sälja i butik & webshop men även fortsätta jobba med länkar & uppdatera ofta här på bloggen.
  • Nå 50 tusen följare här på IG – Ett tydligt mål som borde gå att uppfylla, idag är ni 45tusen som följer mig så 5000 till hoppas jag ska fungera. Eller rättare sagt jag ska klara de 🙌🏼
  • Ett sundare liv – Är det något som kommit efter under stressen så är det min kropp. Jag har tappat muskler, ätit sämre & haft mer ont i huvudet. Har en målvikt jag vill må & det är samma som jag hade innan jag fick första barnet. Kanske är omöjligt att uppnå men jag ska försöka & framför allt då för att jag ska må bättre hela jag.
  • Fortsätta utveckla självhushållningen – alltså detta med att odla & lära sig hur mycket man kan utnyttja den mark vi har är så otroligt kul! Sedan i höstas delar jag med mig på mitt andra Instagram konto @snickargladjenstradgard som ni gärna får följa. Just nu planerar vi för några höns men också inför odlingsåret. Detta året finns mer tid för mig & det innebär frodigare trädgård & mer mat! Så roligt är det 🌱 
  • Ta upp pluggandet av inredning men också fotografering – Ja jag pluggar idag tillcerifierad inredare men ska ärligt säga att jag inte är super nöjd med kursen. Den är dock betald (dyr) så ska försöka genomföra den. Ett annat mål är att bli bättre på foto så ska fortsätta utveckla mitt företag & även ta fler fotouppdrag.
  • Utveckla butik & webbshop – här är en ganska stor puck att ta tag i. Butiken kommer jag ha här hemma & ha öppet då & då eller när någon hör av sig om att de vill komma förbi. Jag är ju ändå ofta hemma så bara kul med lite oväntat besök! Webshopen hade jag tänkt lägga ner men så är det några av er som valt att köpa inredning av mig, kan ju inte lägga ner då… Tänker istället att jag ska fortsätta utveckla den. 

Detta är just nu de mål & visioner jag har för året & är supertaggad!


Kram på er!

2 reaktioner till “Mina mål 2019”

  1. Hej Johanna och god fortsättning! Det är alltid bra att ha mål ,men också att inte ha för höga. Jag önskar dig all lycka med dina mål 2019!Du är verkligen kreativ och kan så mycket så det går säkert jätte bra . Det ska bli så roligt att följa dig, då jag själv har ett stort intresse av inredning //Tina

Lämna ett svar