Frågestund

Fick massor med roliga frågor på Instagram som jag här tänkte svara på. Hoppas ni tycker det är kul och säg till om ni har fler frågor… <3

Har du planer på fler djur? Höns?
Så roligt att du ställer frågan! Japp vi har faktiskt höns på gång. Köpte en grupp på 3 hönor & en tupp i dagarna. De är inte hemma än men nu är vi redo för höns igen. Byggde om barnens ”lekstuga” i dagarna. Det blir av sorten Wyandotte svart/vita. Sjävklart får ni se bilder men blir nog mer på mitt odling & hushållskonto @snickargladjenstradgard.

Har ni grannar nära? Dyrt att bo på landet?
I byn vi bor i bor större delen av min mans familj men vi har inga grannar nära inpå så. Man ser några hus på avstånd men de är precis lagom tycker jag! Gällande kostnaden så tror jag inte vi kunde bo billigare. Hus på landet, om man kan tänka sig bo lite längre från en stad är inte speciellt dyra. Vi har ca 20 min till närmaste mataffär. Med räntor som dagens är kostnaderna för att äga ett hus liten om man jämför med hyra. Sen så beror det givetvis på hur dyrt hus man har.

Ser du fram emot skidresan?
Alltså Sandra de är klart! Du kommer ju vara där! Åå vad mysigt de kommer bli att vi är iväg samtidigt med familjerna ❤️

Du har ofta hårband i håret, vart får du tag i dom?
Jag har 2 blå band & de har jag köpt på FGL https://www.fglstore.se/ annars hittar jag band på loppis eller i klädbutiker. Så härligt tycker jag 🙂

Vilken köksleverantör kommer det nya köket från?
Vi kommer sätta in Vedum kök, jag har själv ritat köket under mina år på Vedum vilket känns personligt och roligt!

Åh undrar om era golv, är det skurgolv i köket? Tycker de är så fint!
Just nu har vi inget golv i köket när vi river ut det men vi kommer i köket hårdvaxolja för att få en hårdare yta. I övriga köket har vi lutat golvet och sedan såpskura vi med linoljasåpa.

Vilka tapeter har du i kök, vardagsrum, hall etc?
Oj vi har många olika tapeter. I köket har vi just nu inga tapeter och har inte bestämt helt 100 än men det kommer iaf bli från Duro tapeter. Hallen har vi pärlspont. I vardagsrummet nere har vi en tapet från Duro som heter Västansjö & vardagsrummet uppe har vi en som heter Waldemar från Boråstapeter. Är det någon speciell tapeter ni undrar över så fråga. Kanske skulle göra ett inlägg om detta här på bloggen framåt!

Har du några mål med nya året?
Jag har massor med mål, har delat dom här på bloggen. Läs inlägget HÄR.

img_7525

Vad tänker ni sätta in för kök? Vedum?
Japp det blir Vedum och som jag skrev ovan har jag ritat det själv 🙂

Hur gammal är du? Varifrån kommer du, känner inte igen dialekten.. Fint konto!
Jag är 29år men jag fyller faktiskt 30år i sommar. Tänk om man kunde bjuda in er allihop 😀 Känner mig mycket äldre än 29år dock… Vi bor i Herrljunga kommun så jag är väl en typisk västgöte 🙂 Tack snälla du!

 

Vad är dina bästa tips för att lyckas som influenser, samt hur försörjer man sig?
Det är så oerhört mycket man gör som influenser att det är svårt att ge alla tips i ett kort inlägg men mina 3 bästa tips är:

  1. Hitta din nisch & gör något som ingen annan redan gjort.
  2. Fota med bra kvalitet och ha en plan för ditt konto.
  3. Var social, prata med andra och lägg tid på sociala medier. Syns man inte finns man inte!

Jag försörjer mig genom annonser, annonslänkar, föreläsningar, webbshop/kurser och inredningsuppdrag.

Så fin tröja, vart kommer den ifrån?
Tack, den är mysig och varm! Den kommer från Åhlens.

snö-0720

Hur stort och hur gammalt är ditt hus?
Vårt hus är byggt 1947 och är 280kvm stort.

Hur stort hus har ni?
280kvm 🙂

Hur ser din tvättstuga ut? Har du några tips för att få den praktisk och snygg?
Vi har en väldigt enkel tvättstuga direkt nedanför källartrappan. En bänkskiva med slask och skåp under. Har dock ingen bild och just nu agerar tvättstugan kök så den existerar inte. Alltså för att få en praktisk och snygg tvättstuga beror det på så mycket, har du mycket utrymme skulle jag rekommendera att rita upp stommar (köks) för att få mycket arbetsytor och utrymme att förvara. Det är skönt att slippa se allt.
Har du mindre yta rekommenderar jag ändå att försöka få in bänkskåp och väggskåp för att optimera ytan. Upphöjd tvättmaskin och torktumlare är både praktiskt och snyggt.

När ses vi?
Julia vi ses förhoppningsvis på Formex <3

5 saker du inte klarar dig utan?
Oj enkelt.

  1. Mina barn och familj.
  2. Mina djur.
  3. Mitt hem.
  4. Min kreativitet och energi.
  5. MAT älskar mat!

grillar i skogen-0180.jpg

Har du hästarna hemma?
Japp, vi har några ha mark vi har hästarna på. Just nu går de på lösdrift men vi ska försöka få till att bygga stall i sommar.

Du som har så många följare, vad väljer du själv att följa för typ av konton?
Jag väljer helt enkelt att följa konton som antingen inspirerar mig genom inredning, genom ett skratt eller genom att jag är intresserad av personen i fråga. Försöker själv rensa bort en del jag följer. Finn ingen anledning att följa för många, man ser inte alla man följer då.

Dina bästa tips om man vill få fart på sitt lilla företag fast man har jobbet kvar. Planera bra?
Hmm.. Alltså jag fick själv jobba väldigt hårt i övergången från anställd till egen så tid tror jag helt enkelt det handlar om. Har du en bra affärside är det bara att köra. Jag rekommenderar alla företag jag träffar att satsa hårt på Instagram och sociala medier. Här har man en gratis, rolig och enkelt marknadsföringskanal om man använder den rätt. Håller själv kurser och föreläsningar i ämnet.

Hur startade du din karriär som influenser? Började du maila företag om samarbete? Några tips?
Jag har kommit in på ämnet några gånger ovan men jag tror det handlar mest om engagemang och viljan att lyckas. Fasiken vill inte veta hur många timmar jag lagt under många år innan jag tjänade en krona. Jag blev till en början kontaktad av många företag som ville ge mig grejer mot marknadsföring men insåg väldigt snabbt att här fanns en bransch, en bransch jag kunde ta betalt för mitt jobb. Idag är det nog 50/50 att jag bli kontaktad och kontaktar.

Har ni fler frågor är det bara att fråga på, jag svarar så fort jag hinner och kan! 🙂

64EFB9E6-488F-48E3-8C34-4902522E1960.JPG

Kram!

IMG_6544

Lämna ett svar