Hej mitt vinterland

Vinterskruden, jag älskar att se vårt hus såhär. Det är inte många dagar snön ligger på taket & grenarna men det och morgonsolen är det vackraste jag vet! Herregud!

I skrivande stund tittar jag ut på ett töande landskap men låter ändå bilden av detta vackra landskap ligga kvar innanför näthinna.

vinter-1061

Allt ser så rent ut ute nu, tillskilland från inne… Puuuh säger jag bara för köksrenoveringen. Hela undervåningen är ju kaos men inte nog med det så sprider sig skiten som en smitta i hela huset.. HAHA!

vinter-0001

Här ser ni hr fint det blir med granriset när snön lägger sig. Gjorde ett inlägg om det HÄR. Japp det får bli samma nästa år. Det får ni gärna påminna mig om.

vinter-1062

Solen gör att huset nästan ser lite grön/gult ut men det är de också, det är inte helt vitt. Gillar inte när det sticks i ögonen av att titta på ett hus 🙂 Men gud så svårt de var att bestämma färg.

vinter-0002

vinter-0017

Här ser ni torkställningen vi gjorde förra året. Snickarglädjen säljer vi och den kan ni hitta här snickargladjensveranda.com. Vill ni ha en beskrivning på hur vi gjort denna torkställning?

vinter-1071

En dag ska jag äga ett rött hus, de är så fint mot den vita snön!

vinter-1066

Vet ni igår var jag på en super bra föreläsning för Torkild Sköld där vi pratade personlig utveckling! Fick massa bra inspiration att peppa er med. Kommer han till er ort rekommenderar jag verkligen att lyssna på han!

Nu ska jag kila över till grannen för hjälp med ett litet projekt – glöm inte att be om hjälp om ni behöver den!

Hoppas ni får en fin helg!

KRAM!

IMG_6544

2 reaktioner till “Hej mitt vinterland”

  1. Vackert hus i vackert vinterskrud 😳👍 Det är finare med ett vitt hus.Alltid lika ka trevlig att läsa det du skriver.kul att gå på bra föreläsningar. Ha det bra och trevlig helg //Tina

Lämna ett svar