I mitt vardagsrum

Jösses jag är helt mörbultad i kroppen efter löprundan igår & bytet av fönstret i köket. Detta kan ni följa på mina stories på Instagram. Idag har jag varit och jobbat hos Elin Lewenhaupt i Aneby, vi har filmat, pratat jobb & varit kreativa. Alltid lika roligt att träffa likansinnade! Elin som jobbar med Youtube har fått mig sugen på att komma igång med det igen, prenumerera gärna på min youtube kanal.

Jag ställde frågan på Instagram vilket rum ni ville börja se här hemma, det är nämligen min tur att starta igång vårt nya schema på bloggen. Ni kommer märka upplägget & idag ska jag berätta om mitt vardagsrum som flera av er ville se.
Här ser ni vårt vardagsrum som det såg ut innan köksrenoveringen drog igång.
Blir säkert en uppdatering av detta rummet längre fram då en del kommer ändras om när det inte längre är en byggarbetsplats..

Hit köpte vi 2 st begagnade Stocksund soffor för ca 500kr st. Visst fodralen var inte lika, inte speciellt fräscha eller snygga men det löste vi lätt med att beställa hem nya fodral.

Jag har fått flera frågor om golvet som är ett skurgolv, original i huset som vi slipade och lutade. Nu städar vi med linoljesåpa, jag kommer berätta mer om våra golv i ett senare inlägg.

Filten & den vita kudden hittar ni HÄR (min webbshop).

Visst är dom vackra sofforna? Älskar hur tapeten speglar sig i dom så de nästan ser lite blå ut!

Gardinerna hittar ni HÄR (annonslänk), det finns även liknande modeller som är billigare också.

Det svarta bordet är en gåva från min granne & det stora skåpet är köpt på blocket.

Missa jag något ni vill veta vad det är ifrån eller hur man gör så ställ en fråga i kommentaren här nedan eller på Instagram.

Nu ska jag skura stenar till murningen som min far ska fortsätta imorgon.

Kram!

IMG_6544

2 reaktioner till “I mitt vardagsrum”

Lämna ett svar