Tessan tipsar

Visst är det så roligt när man hittar flera användnings områden med en produkt som man egentligen har köpt för ett enda syfte

Jag knallade fint in på vår välbesökta HM Home butik i staden där jag bor och skulle köpa nya handdukar till vår toalett inför fotograferingen som skulle ske här hemma i samband med vår vinst i villalivet som Sveriges mysigaste hem .

Tänkte nu får jag ju kosta på oss lite nya fräscha handdukar ingen big deal men ska sanningen fram så är det alltid lika tröstande för mig att ha en ursäkt till att handla ,,,,,då behöver jag ju inte hitta på någon egen för mig själv,,, utan det är helt legitimt och samvetet får snällt ligga kvar på kudden.

Win win liksom 🙂 jag vinner över mig !

Det var efter fotograferingen där handduken hade fått agera skyltdocka, inne på muggen bland doftljus och annat förskönande krimskrams. (För gudarna ska veta att det var inte med vår toalett som vi blev en del i vinnarskaran 🙂 hahaha), som denna handduk fick bli en filt i soffan, tack vare det härliga materialet den har, som är så väldigt luftigt och skönt att lägga på sig, när man känner sig lite frusen och huttrig. Det gäller ju att täcka sig så gott man kan när Henrik inte har skött ”sitt” jobb med att elda i vår kamin så att hans lilla söta fru ”jag” 🙂 inte skall behöva frysa.

Efter ett litet tag så började jag leta efter något snyggt att kunna duka med och då upptäckte jag ett användningsområde till nämligen duk funktionen som den besitter . Detta tänker väl maken är helt galet men det man inte vet har man inte ont av som jag brukar säga, gäller även mig själv de orden kan kan vara otroligt befriande.

Här följer ett litet spann med bilder som vår handduk snällt får ställa upp att vara modell till , jag menar det är inte mitt fel att den är så snygg och super bra.

Hyacinter är väl så vackra
En blyg Tulpan

  Den färdiga dukningen

Kvällen är här och lilla Tessan (jag) ska vila, jag började med det igår men blev inte färdig 😉 !

Bästa kvällen till er alla finisar <3

Lämna ett svar