Fredags buketten

Inlägget innehåller annons länkar

Ja hörni har ni tänkt någon gång att när man känner sig exempelvis stressad och tycker att saker går dö långsamt, att det är just då när man står och blir sådär irriterad som man ska omvända tanken och säga till sig själv ,,,tack livet för att du prövar mitt tålamod och nu har jag en chans till att öva mig så att det blir bättre. Jag fick öva mig ordentligt idag när jag väntade på apoteket kan jag berätta. Men slutsatsen blev den att jag egentligen skall vara tacksam för denna övning och jag inser att man är van vid att allt ska gå så snabbt nu förtiden och att vänta är oftast inget alternativ . Jag fick mig faktiskt en liten tankeställare, jag kunde ju även utnyttja tiden till att pausa, vila lite. Ni vet det finns alltid något positivt.

Här i Milstenshuset brukar det oftast finnas en ny bukett varje fredag och denna fredagen är minsann inget undantag. Kan ju vara ett tvångsmässigt beroende hos en blomster knarkande florist som ligger bakom 🙂 vem vet ? hihi .

Denna veckans bukett blev vit med tulpaner 

Jag hittade super billiga Hyacinter denna veckan samt Tulpaner, då var det bara att slå till. Vaxblomma som lite utfyllnad blev fint i, de doftar så otroligt gott när man hanterar dem lite citrus det blir man glad av !

Blommornas dofter sprider vällust !

”omge dig med allt vackert som får dig att må bra ”

Alltid med mina buketter oavsett om jag ska binda ihop dem med ett snöre eller ej så binder jag dem i spiral. Tycker att det blir snyggast i vasen särskilt om den är transparent och man ser stjälkarna. kommer nog ett inlägg om hur man gör när man binder i spiral längre fram. Skulle ni vilja se det ?

Brukar ni unna er lite nya blommor till helgen eller hur tänker ni kring det ?

Här ser ni den färdiga buketten tycker att man gott kan använda sig av Hyacinter i buketterna så länge de är i snitt så blir det vår för mig.

Visst blev det fint ?

Är väldigt förtjust denna vasen för den passar verkligen till alla typer av snitt blommor och det är så enkelt att få det vackert .

Här nedan finner ni liknande vasar !

Transparent vas HÄR Vas med ränder HÄR Vas med mönster HÄR

Nu är det dags för oss att och utnyttja fredagsfeelingen till MAX !

  Önskar er en riktigt underbar kväll !

2 reaktioner till “Fredags buketten”

  1. Va snyggt! Älskar oxå blommor och har jobbat en kort period i mitt liv som florist🌷fick en tankeställare bara häromdagen när jag läste att det är sjukt oekologiskt och en riktig miljöfälla att köpa snittblommor som oftast odlas under tveksamma förhållanden och färdas över halva jorden till oss nordbor👀har faktiskt aldrig funderat i dom banorna förut?? känns lite genant nästan, hur kan blommor bli något dåligt🙈 men det går ju att köpa svenskt och tänka sig för, det är så mycket man måste kunna nuförtiden och det är lätt att falla för vackra saker…hur resonerar ni i eran butik, så svårt 🤔 kram mia/

    1. Hej Mia !

      Tack så hjärtligt :-).
      Ja det är verkligen en så svår fråga det där men givetvis oerhört viktig :-). Jag vet att vi köper svenskt i så stor mån som det går. Det är en tanke som ständigt finns där och man får försöka att se möjligheter i det och utveckling. Tack för dina fina funderingar <3 ! Ha en riktigt fin kväll och världens bästa helg. Stor kram till dig / Tessan

Lämna ett svar