Fredagslökar & Sälen

Nu börjar vår semester här i sälen lida mot sitt slut, det känns i vaderna att vi åkt mycket. Hela min man familj är här, vilka vi brukar åka tillsammans med, supermysig! Speciellt med alla 6 grabbar i åldern 1-7 år 🙂
Dessutom är min vän och tidigare kollega Sandra här med sin familj och idag kom min andra fina vän Elisabeth från Stockholm för att åka skidor och umgås ett par dagar. Kan det bli bättre?

Japp, erkänner! Längtar hem en del nu men syrran sköter hemmet bra hemma vilket såklart känns bra!

Som vanlig vill vi tips om en fredagsbukett men för mig blir det denna fredagen en vårlöksgrupp som jag gjorde tillsammans med Elin Lewenhaupt. Det kan ni se här på youtube om ni vill.
Jag har använt pärlhyacint, krokus och iris. Tvättat av lökarna och ställt dom i en glasskål. Det behöver stå lite vatten i botten så lökarnas rötter har men inte så själva knölen står i vatten för då ruttnar den.

Visst blev det fint? Glas burkar kan man göra såå mycket fint med.
Kolla även in vad vår florist Therese fixade med här på bloggen.

Nu ska vi njuta av skidåkning en dag till innan det är dags för hemfärd och då ta tag i köksrenoveringen igen!

Kul att ni gillade kaos bilden jag lade upp på Instagram! Tack för det och för att ni tror på mig!

KRAM!
Johanna

Lämna ett svar