Söndag möjligheternas dag !

Jag känner alltid att veckan är sååå lång men sedan rätt vad det är så kommer söndagen. Denna dag är oftast ett oskrivet blad för oss, möjligheternas dag till att slappa eller att göra precis vad man vill.

Brukar ni planera upp era söndagar eller lämnar ni dem lediga ?


” IRIS ”

Denna söndagen ska jag ägna åt att först fira min älskade svärmor, får snällt hålla mig ifrån mitt älskade svarta guld (kaffet) vila mycket min mage har nämligen hamnat i ett konstant magkatarr läge denna gången kraftigt förvärrat av stark antibiotika.

Någon som har några fin fina tips på hur man ska hantera denna åkomma som inte vill lämna min kropp och ge mig min energi tillbaka.

Vanligtvis dricker jag mycket citron vatten det är ju så nyttigt och fullt med antioxidanter. Man gör vad man kan för att med små medel få i sig c-vitamin så att man ska bli pigg under vinterhalvåret möjligen motar det en och annan förkylning.

” Njut av din omgivning och ta in det lilla ”

Nu över till härliga små katter

Min syster har skaffat sig 2 st Maincoon katter, dog söt döden när jag fick träffa dessa godingar. Så pratiga sociala men inte än så keliga mot främlingar men vad kan man begära efter en väldigt kort tid i ett nytt hem .


Ska bli så roligt att följa denna rasen som är helt ny för mig !

De var tvungna att skaffa 2 st så att de aldrig är ensamma utan alltid har sällskap. Detta resulterade i att de nu har mor och dotter .

Detta är mamman Savanna !

De klurar lite på att döpa om dem men kommer inte på några namn så kom jätte gärna med förslag och idéer de är så välkomna.

Nu ska jag ta mig till kylen för att förmodligen bli ståendes där läääänge och fundera på vad man kan stoppa i sig det blir bra träning att gå fram till kylen från nuvarande position och i bästa fall så gör jag någon knä böj när jag ska titta i lådorna längst ner 🙂 . Ha ha sen blir det ryggläge efter det jobbiga träningspasset .

Jag önskar er en fantastisk fin söndag !

En kommentar till “Söndag möjligheternas dag !”

  1. Så fina bilder på både blommor och de små liven. Hoppas din magkatarr ger sig så jobbigt att ha! provita, a-fil, sluta med kaffe nääääääää jag vet inte! 🙂 ha nu en fin söndag och hälsa svärmor!! kram kram
    Majzan

Lämna ett svar