Favorit bordet i Milstenshuset !

Innehåller annonslänkar

Vi har lite olika typer av bord i Milstenshuset, det som jag är mest förtjust i är vårt runda träbord från Artwood, möblerna hittar ni HÄR.

Detta bordet har vi i vårt brasrum där sitter vi och myser, läser och värmer oss framför brasan. Jag har ett gäng med ljusstakar på bordet som jag alltid vill ha där, men till den gruppen så kan man ställa dit nya och olika saker/blommor. Vilket jag ofta gör 🙂

Träet i bordet är återvunnet från gamla båtar vilket känns så roligt då har ju möbeln redan en härlig historia bakom sig, samt att varje möbel blir unik det finns bara vårt som ser exakt ut såhär.

Blanda och mixa.

På bordet ser ni hur jag alltid använder mig av böcker i inredningen detta är något som jag har skrivit om i tidigare inlägg det finns att läsa HÄR

Visst är detta så snyggt? Länk finns HÄR

Jag är väldigt svag för rotting tycker att det skapar en så härlig och levande miljö.


Vi hade länge spanat in detta bord och eftersom vi är svaga för naturmaterial så kändes detta bord som en självklarhet.

Är väldigt sugen på denna vackra vas skulle passa fint in på bordet länk finns HÄR om någon mer skulle bli intresserad av den.


: Slut citat från mig idag :

Idag har jag funderat på att, gå ned i vikt kanske inte riktigt är min grej ,,,,,så från och med nu ska jag fokusera på att bli längre 🙂 . Vad tror ni om det ?

Jag önskar er en riktigt mysig kväll <3

Lämna ett svar