Krasliga ligan

Nu är vi alla sjuka och trötta i blogg gänget, är det ”vabrauri” som drabbat oss? Hujja det är riktig skit!

Att ha feber och sedan inse att hela köksrenoveringen INTE kan stå still är rätt stressande med alla jobb jag har inplanerade där. När det blir för mycket för mig att göra lägger jag alltid upp dagen så jag känner att det blir lite gjort av mycket.

  1. Svara mail
  2. Städa upp/inred för att kunna fota
  3. Renovera
  4. Paus – fika, äta och ge djuren mat.
  5. & så börjar jag om igen.

Samtidigt som jag känner mig helt utmattad tycker jag det är så galet kul att bloggen blivit så omtyckt och att ni är så många som tipsar om oss.
Det ger oss mer inspiration till att blogga på!

Är det något speciellt ni vill att vi skriver om får ni gärna berätta & som sagt prenumerera gärna på bloggen för uppdateringar.

Vänner som man känt under relativt kort tid men som ändå alltid vet precis vad man behöver!

Säger som jag brukar & som många bör ta med sig! Ensam är INTE stark! Var ett team och ge lika mycket som du vill ha – ett balanserat förhållande är viktigt för att hålla.

Hihi, tänk! Idag blev det en lite kärleks förklaring till mina tjejer, det är väl ändå okej?

Kram!
Johanna

En kommentar till “Krasliga ligan”

  1. Hej! Alltid lika trevligt stt läsa och se allt ni/ Du gör ! Är själv lite krasslig och befinner mig på Madeira 😎. Då jag vilar lite tittar jag alltid på dina bilder Johanna,ska bli spännande att se köket när der är klart. Lycka till med allt //Tina

Lämna ett svar