Hur du kan inreda fint med Damejeanne !

Jag älskar gamla damejeanner är så svag för formen på dem och de finns ju faktiskt i olika färger också. Jag tänkte tipsa er idag hur ni kan använda era vackra glas ”flaskor” ge dem nytt liv igen ifall de bara står och skräpar och du inte vet vad du ska använda dem till .

Sätt ett vackert ljus i den det finns ju så otrolig många ljushållare för flaskor nu för tiden både för stearin ljus och värme ljus .


Jag brukar sätta blommor, kvistar och dyl i mina , nu när våren är på väg så finns det så mycket vackra kvistar i butikerna men man ju också gå ut trädgården och knipsa av en liten kvist och sätta i . Här är ett exempel på hur det kan se ut med kvistar i .

Körsbärskvistar är verkligen vår för mig !

Nu har jag varit krasslig ett tag och då är det så härligt att ha dessa fina kvistar att titta på för de håller så länge inomhus och man behöver inte bry sig så mycket om dem alltså de kräver ingen direkt skötsel . Helt perfekt om du frågar mig .


Så sätt igång och leta fram era gamla damejeanner vem vet kanske har någon bekant en ute i ladan el dylikt man vet aldrig vart de har blivit undangömda . De står ofta i en träkorg hur du kan använda den har jag skrivit om i ett tidigare inlägg och finns att läsa om HÄR.

Som ni kan se på dessa bilder så har jag använt både en liten och stor damejanne på bilderna , tycker att de gör sig super fint tillsammans med det ståtliga Pampas gräset . Vad kan du komma på för något fint att sätta i din ?

Nu är det dags för mig att fundera på vilka Dahliaknölar som jag ska beställa till i sommar har ni något tips till mig på en riktigt vacker Dahlia 🙂 så mottages det tacksamt.

Jag tror att meningen med livet är just att ge mening till livet och i mitt fall är förutom familj vänner och dyl blommor och växter. De ger mig kraft och glädje så har det alltid varit för mig .


Kram på er alla raringar jag blir så otroligt glad när ni skriver kommentarer och lämnar små spår av kärlek efter er Hjärtligt Tack <3


Lämna ett svar