Vaser i grupp trivs tillsammans !

Hej på er alla raringar, idag är det fredag och iallafall här hos mig har våren börjat på att något sätt att ge sig tillkänna. Ni vet det där när man liksom ” känner ” det i luften. Då vaknar även personen själv till liv tycker jag i takt med naturen.

Jag brukar alltid ha lite nya snittblommor hemma till helgen och denna helg är minsann inget undantag.

Loppis är ju ett toppen bra ställe att åka till när man vill handla både billigt men också hitta de där speciella detaljerna som man ibland blir lite ensam om att ha .

Jag kikade å det snabbaste in på en loppis i veckan och där stod den på hyllan för endast 30 pix. Den åkte med hem i en väldans fart kan jag säga .


Sedan nästa dag knallade jag in på den lokala HM home butiken och där stod DEN vasen som jag direkt visste skulle få bli kompis till min ny loppade lilla vas och till en riktigt billig peng dessutom . Alltså fördelen med HM home är att man inte måste vara miljonär för att shoppa där . Helt klart bra tycker jag.

– Eucalyptus –

Dessa snygga vasar hittade jag på Hm home för en billig peng dessutom !

Stora grå vasen finns HÄR

Transparent vas finns HÄR

Visst ställer man av ren vana oftast fram endast 1 vas och sedan ingen mer? Varför inte ställa 2 st väldigt nära istället .De kompletterar nämligen vandra väldigt fint och genom det förstärker varandra och intrycket blir maffigt vackert .


Franska tulpaner

Just nu har jag gjort på detta sättet även på ett annat ställe i huset och det är i vårat brasrum. Det passar nämligen så fint på vårt runda bord med denna konstellation .

Så denna fredagens bukett blev några grupper med vasar, snittblommor och kvistar som jag har satt tillsammans.

Idag är det som sagt fredag och jag sitter och drömmer mig bort vad våren har att bjuda på . Sitter och kikar runt lite och hittade dessa otroligt fina kläder länkar finns under bilden .

Lång dö snygg skjorta HÄR

Brun galet snyggt jacka HÄR

Vacker kappa HÄR

Underbara kjolen HÄR

Jag önskar er slutligen en riktigt underbar fredags kväll kanske är det den sedvanliga taco fredagen för somliga av er :-).

För mig är det lugnet och sushin som hägrar möjligen slinker det ned lite rött från min bag in box som står och väntar på mig , vem vet kvällen är ung och vad som helst kan hända. Så spännande kommer jag att somna kl 20 eller kl 23 ,,,, ingen som vet hihi !

Lämna ett svar