En förmiddag i soffan

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej på er!

Dessa söndagsförmiddagar. Då man inte har något särskilt inplanerat, barnen leker för sig själva en stund och lugnet i huset är det ljuvligaste av ljuvliga. Dom förmiddagarna är ju inte så många men ibland infinner dom sig. Som idag och oj va jag njuter.

Lite småtrött efter en fin tjejkväll igår smög jag upp i soffan med en kopp kaffe. Tände ett ljus och hann för en gångs skull bläddra i några magasin. Börja titta på ett nytt avsnitt av favoritserien och bara vara.


Älskar dessa korta stunder och möjligheten att hinna ikapp mig själv lite grann innan rutinerna här hemma tar vid igen med hemmafixet och ordnandet inför kommande vecka. Jag är dock ganska dålig på detta generellt och kör ofta på lite småstressad över allt jag tänker att jag borde och måste hinna med innan helgen är över.

Men jag lovade mig själv på nyårsafton faktiskt, som ett nyårslöfte att jag skulle försöka tänka lite mer på mig själv under 2019. Sitta ner en liten extra stund ibland eller komma ut och ta en skön promenad lite oftare. Varva ner och bara vara. Tycka att det är ok att unna mig och njuta av det. Så jag övar nu och tänker att det ju inte behöver vara mer komplicerat än så. 


Bara en liten stund sittandes på min rumpa idag, läsandes en tidning kan ju vara det som gör att hela helgen efteråt upplevs som min bästa på länge. Helgen då jag hann stanna upp, njuta och känna efter!

Hittade några riktigt mysiga favoriter i tidningarna också  som jag bläddrade i. Hur fina?!  De hade ju alla dessutom passat perfekt till soffmyset i förmiddags.

Pinnar upp dom på önskelistan direkt för jag tror minsann det är någon fyller år snart… Just saying! 😉

De fluffigaste tofflorna från Flattered

Härligt mjuk basictröja från Filippa K

Varm och gó ullpläd från Jotex

Snyggaste pyjamasen från HM

Ljus med underbar doft i sandelträ från HM Home

Men dags nu för lite sen lunch innan vi ska ge oss ut på äventyr. Det är sista dagen på sportlovet här och J har fixat utflykt för hela familjen. Inget stort men vi kommer iväg litegrann å så mysigt med alla tillsammans!

Hoppas du ocksåvhar en riktigt fin söndag. Njut av den!

Kramar i massor 

Maria

Lämna ett svar