bygg din torkställning

Vad är mindfulness shopping?

God morgon mina vänner! (detta inlägg innehåller annonslänkar)

Jag vet inte vad som händer med mig när våren står vid dörren, jag blir alltid så trött… Det ändrar sig alltid så fort jag kan sätta mig i solväggen och lapa lite värme, tror det är de min kropp säger till mig! Johanna res på röven och gå ut från allt byggdamm!

Idag har jag lite fix här hemma, sedan spännande möte i Alingsås. Troligt är att ni som vanligt kan hänga med mig på stories på Instagram.

Hur som, idag tänkte jag tipsa om lite härliga feelgood produkter. Jag har själv bestämt mig för att tänka mer på mindfulness och det bästa för mig då är att känna mig fräsch samtidigt bekväm. Så där gosig ni vet. Då är det alltid trevligt med lite nytt, inte mycket men bara det där lilla extra.

Dessa fuskpäls slip-on – JA, tack! Ni hittar dom HÄR.

Detta nattlinne ser ju så skönt ut! Detta hittar ni HÄR.

Tyckte även denna pyjamas såg superhärlig ut! Springer gärna runt så här hela dagarna om man hade kunnat.. Denna hittar ni iaf HÄR.

Här ser ni lite inredning som får mig att må bra, härlig känsla.
Vit korall, Kruka, Ljuslyktor

Nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan dra vidare!

Önskar er en fantastisk dag!

Kram

Lämna ett svar