Födelsedagsbuketter

I onsdags var det min dag. Min dag så mycket att jag både fick presenter och fina blommor. Helt underbart och så mysigt. 

Det var min födelsedag och jag gillar fortfarande att fylla år som nybliven 38-åring lika mycket som jag gjorde när jag var liten och jag hade verkligen en fantastisk dag på alla sätt. Väckt av sång & paket tidigt på morgonen av mina älsklingar och sedan överraskad med smarrig prinsesstårta av goda vänner fram på dagen. På kvällen blev det dessutom ett restaurangbesök så lyxen var total.

Å alla blommorna står sig så fint här hemma. På både bord och bänkar står underbara buketter i ljusa och smutsiga pasteller att njuta av och för att de ska stå sig så länge som det bara går så ser jag till att byta vatten varannan dag ungefär och var tredje snittar jag om dem.

Ett riktigt bra tips för dig som liksom jag har en förmåga att glömma är att lägga in en liten påminnelse om detta med vattning av blommor och eventuell ”snitt:ning” i telefonen. För mig är det perfekt att få ett litet ”pling” en till två gånger i veckan som påminner mig om att mina ”gröna vänner” behöver lite extra omtanke i huset. Så enkelt och sedan jag började med det för några månader sedan så har jag nog faktiskt inte lyckats att ta död på en enda växt härhemma. Ganska otroligt faktiskt då jag inte direkt är känd för mina gröna fingrar…


Två underbara buketter med anemoner i olika färger fick jag, mina favvisar. En blandad av J och barnen och så en med bara anemoner i olika färger av mamma. Så glad över dessa.

Å så buketten som jag köpte till mig själv i slutet på förra veckan. Den står sig fortfarande så fin med sina vita ranunklar, eucalyptus och olika strån.

Nu tar vi fredagskväll med talang och lite gott framför TV:n här hemma. Barnen får välja program och vi vuxna hänger på. Helt ok så länge vi får mysa tillsammans alla fyra tycker jag. Ha en fin kväll hörni!

Stor kram 
Maria 

Lämna ett svar