Tänk att vi kunde få en vinnar plats i tävlingen sveriges mysigaste hem.

Det började med att jag såg den här tävlingen, Sveriges mysigaste hem av en slump. Någon delade på instagram att den hade gått vidare i denna tävling. Jag tänkte jaha vad är detta för något ? Jag kikade in på villalivs hemsida och såg att tävlingen hade dessutom varit igång på ett tag . Tanken slog ju mig att – är det ens någon ide`att delta .


Men tack vare vårt instagram konto @milstenshuset så hade jag ju en del bilder att använda mig av .

Sagt och gjort så var jag anmäld och hade laddat upp några bilder. Jag kände en våg av nervositet skölja över mig på något sätt. Tiden gick och mina nära röstade på oss men också andra . Rätt vad det var så hade vi gått vidare i Skaraborg super roligt när grattis hälsningar trillar in och man inte vet något själv hihi . Tillslut anlände tidningen till oss men jag visste att det var lång väg kvar .

Tiden gick återigen och många månader passerade, rätt vad det var så fick jag ett mail där det stod att vi hade gått vidare till riksfinal,,,, chockad och överväldigad som jag blev i mitt hjärntrötta tillstånd så fick jag för mig att det på något sätt var regionsfinalen vi hade gått vidare till , för inte kunde vi ha hamnat i den stora riksfinalen ???


Jag fick läsa mailet flera gånger innan poletten trillade ned hahah ja vad ska man säga :-). Skickade in kompletterande uppgifter samt bild som de önskade och tänkte nu har jag gjort så gott gott som jag har kunnat utan att vända ut och in på mig själv.

Tävlingen blev avslutad och ingen hörde av sig men jag var så glad att ha kommit till riksfinal bara det kändes så stort. Tills telefonen ringde och på andra sidan satt världens trevligaste och gladaste röst och förmedlade de goda nyheterna.

Ni förstår säkert själva hur otroligt glad man blir, fjärilar och lyckorus i magen. Vi kom på en fin 3:e plats men jag kan ärligt säga att jag känner mig som en vinnare . Otroligt ödmjuk och tacksam över att få ha varit med om detta i livet .


Ett så otroligt roligt minne som har gett mig så mycket glädje men faktiskt också härliga och kärleksfulla möten, samtal med människor.


Jag är vem som helst ingen perfekt ingen kändis och ingen människa som tror att jag är bäst. Men jag vill tacka livet för att ha fått denna upplevelsen och att så många har velat dela den med mig/oss . Det betyder mest <3

Jag önskar er en riktigt fin och härlig kväll själv ska jag fira och njuta av denna dagen .

10 reaktioner till “Tänk att vi kunde få en vinnar plats i tävlingen sveriges mysigaste hem.”

 1. Grattis!👍😊 Så roligt! Jag har fått tidning idag, såg dig på omslaget och har läst reportaget nu! Jättetrevlig läsning och fina bilder!

  1. Ååå tack gulliga du 🌷 så jätte glad jag blir ! Ha en riktigt fin kväll ❤️

 2. Stort Grattis 🎉
  Blev glatt överraskad när jag hämtade posten o fick se ditt fina foto på framsidan😍
  Underbart att läsa/följa både här o i tidningen
  Kram kram 🥰

  1. Hi hi men så fantastiskt roligt att du blev det, jag har ploppat upp ur många brevlådor i veckan känns riktigt roligt och ovant. Men detta blir väl once in a lifetime så man får passa på att njuta av det . Så fantastiskt roligt att du vill följa mig på Instagram . Blir så otroligt glad ska du veta. Jag önskar sig en helt fantastisk söndag. Stor kram på dig <3

 3. Grattis. Jättekul. Jag följer på instagram. Så trevligt och ombonat hem ni har.

  1. Hjärtligt tack <3 fina du ! Så fantastiskt roligt att du vill hänga med mig i Milstenshuset. Ha en riktigt fin söndag.

  1. Tack så hjärtligt blir verkligen glad ! Vad roligt att du har hittat mig på instagram <3 ! Jag önskar dig en super härlig söndag

Lämna ett svar