Tid för prat och lång fika på stan.

Det blev ett par dagar i Stockholm för mig, J och goda vänner denna helgen. Bara sådär avslappnat och skönt med en liten tur på båtmässan där vi drömde oss bort till sommaren, salta bad och båtlivet och sedan mys på stan med god mat, lite shopping. Och så fika så klart!

Inga måsten, inga tider att passa och framförallt massor ”tillsammanstid” att umgås och hinna ikapp lite med pratet och tankarna som vi inte riktigt haft möjlighet till det senaste. Både jag och J njöt såklart av det men framför allt var det så roligt att också få träffa en av mina allra bästa vänner som jag träffar alldeles för sällan och ta igen tiden sedan i somras då vi sågs senast.

Åhh vad jag gillar Stockholm med storstadspulsen, de vackra husen, vattnet, gamla stan, utbudet och restaurangerna. Allt det som inte finns hemma. Det är så roligt att komma dit med jämna mellanrum och ”fylla på” med lite nya intryck tycker jag. Något jag behöver och njuter av. Å så blir det så mycket roligare att komma hem sedan också, när jag kan jämföra och inse än en gång de stora skillnaderna mellan landet och stan. Hur lugnt och tyst det är när jag går utanför dörren hemma i Herrljunga jämförelse med myllret och stadslivet. Jag älskar ju verkligen hemma men ombyte förnöjer absolut.

Men nu blir det tåget hem till tjejerna och Trädgårdsgatan. En stund i soffan ikväll och sedan uppladdning inför veckan som kommer.

Stor kram
Maria

Lämna ett svar