Någon blir galen på mig ;-)

Uppdatering Tessan : Jag känner lite som om att mitt liv är i dvala innan starten på min nya medicin är så otroligt nervös men samtidigt spänd ,,,,hur kommer livet att se ut ? Tänk er känslan att ha varit kroniskt sjuk hela livet det finns inget läkemedel som hjälper ,,,,sedan plötsligt så ska du få ett som kan göra dig friskare . Jag ska erkänna att det är på något vis svårt för mig att ta in. Men ändå TACK livet för denna fantastiska möjlighet, tänk vilken chans jag får helt otroligt verkligen att det kunde få hända under min livstid. Man får njuta av de möjligheter som ges till en.


Ni som missade mitt förra inlägg där jag berättar om mig själv och är nyfikna kan klicka på länken här .

Idag sitter jag och funderar på om man skulle ta tag i äppleträden på tomten vi har 5 st att förbarma oss över både stora och lite mindre. Vi är oftast ute i sista minuten med detta kanske för att det är så förbaskat kallt att gå ut i kylan och klippa 1000 grenar . Hi hi dock är ju belöningen värt mödan att komma in och få fika i värmen efteråt.

Jag sitter och planerar lite inför altan fixet som börjar att närma sig nu , tänker att några nya korgar och kanske en stege skulle vara snyggt en pall antingen att sitta på eller för att ställa på vore trevligt .

Jag har givetvis tröttnat på allt som våra små fåglar har lyckats att skräpa ner och riva ur min kruka på altan bordet ,,,får nog skylla mig själv har lagt både äpplen och rönnbär där . Så jag gjorde ett snabbt röj . Men det är MÄRKLIGT att jag aldrig lär mig detta har hänt förr det bevisar att jag kör skönhet före praktiskt ,,, Henke blir galen på mig, hihi ja man får skratta åt sig själv ibland . Jag tog lite foton på hur det blev med lite snabbt fix och material från min trädgård eftersom jag inte vågar chansa på att köpa penseer och lökväxter riktigt än.

Jag planterade för flera år sedan lite överbliven murgröna i två av våra rabatter och de växer som ogräs, fördelen är att jag kan klippa dem och använda till olika typer av dekorationer .

Här finns stor bladig Murgröna ( Länk )

Ut med er nu och fixa med grenar som finns i trädgården eller hos grannen hihi nej skämt åsido man måste fråga först . Men glöm inte hur mycket möjligheter som finns att kunna skapa med det som naturen erbjuder .

Massa kärlek till er alla underbara och glöm inte att le så blir du själv lyckligare !

2 reaktioner till “Någon blir galen på mig ;-)”

 1. Hej Tessan, Jag förstår att du går i väntans tider och har massor med funderingar. Man kanske funderar🤔 Hur kommer detta ny medicin påverka mig,biverkningar, glädje,oro,nya möjligheter,friare liv…Jag kan såklart inte förstår helt ut men kan tänka mig att det är blandade känslor.

  Det viktigaste beslutet har du redan gjort❤️Det att du vill prova de nya medicinen. Du har pratat med dina nära o kära och vet att dem finns där och stöttar dig.
  Du skrev att du är tacksam för att detta händer just nu,att du få uppleva det. Det är en fin tanke. Jag tror att många ta för givet att vi har det så bra sjukvård i Sverige. Det finns massor med skriveri om hur vården gjorde miss och är dålig. När det händer är det fruktansvärd för alla inblandade men jag hoppas att fler skulle skriva om de positiva som händer inom vården. För det finns så många fina människor som hjälper de sjuka🌹. Att vi alla ska ge mer ros än ris.

  Och prata om ris..Jag stirrar på mitt äppelträd som ligger under halv meters snötäcke, på grannens sida se det likadant ut så blir svårt att hitta några kvistar där heller😂. Solstolen som jag krävde fram från snöhögen ligger under snön igen..and more is coming❄️❄️
  Just då, fick en god skratt om dit skönhets sömn 😂😂Jag undrar alltid de samma när jag tittar på mig i spegel på morgonen. Med ålder har det inte blivit bättre för nu har man håret som en fågelbo och ansiktet fullt med kuddmärken. Har man tur, finns det bara några kvar vid lunch tid för det sist nämnda.🤣 . Det är härligt med åldras,älskar livet❤️

  Ha det gott .Kram Sanna

  1. Hej Sanna <3 !

   Tack så jätte mycket för din härliga text till mig blir så otroligt glad. <3 .
   Ja nu är det liksom som att gå omkring med blandade känslor precis som du skriver det känns på något sätt som livet innan Orkambi och livet efter Orkambi . Det är en spännande tid nu både för mig och för min anhöriga :-).

   Hi hi ja du det blir inte lätt för dig att få fram något ris hör jag hihihi men om vi har tur så kanske snön smälter kring din stol så att du kan sätta dig och få lite härlig sol på nosen .Med lite lite färg i ansiktet så är det lite mer förlåtande med kuddavtryck och det sistnämnda i din kommentar hihihi :-). Fågelboet får man leva med blir bra när man kan dölja eländet med en liten hatt 🙂 !!!!

   Ja det är viktigt att vi ser det bra som händer i vården också precis som du skriver det håller jag helt med dig om .

   Tack för din fina omtanke den betyder så otroligt mycket för mig ska du veta och ditt fina stöd du är så himla gullig .

   Bästa fredagen önskar jag dig

   Skickar en bamse stor kram

Lämna ett svar