Rumpan måste få vila gott

God morgon vänner!

Alltså igår var en dag som var helt galen, det kom stolsleverans och stenskivor samma dag! Båda har jag längtat efter sååå länge!

Det är lite fix kvar med stenskivorna idag då 2 skivor blev kvar i fabriken men tänkte idag visa mina stolar.

Jag har länge letat efter böjträstolar, vi har budat högt på olika auktionssajter men så kände jag tillslut att jag inte kunde vänta längre. Vi behövde snart stolar för att kunna använda vårt kök. Jag beställare därför helt nya! Svindyra om du frågar mig, har aldrig köpt så dyra möbler. För 6stolar (Stol No18 Klassiker med rottingsits – Brun) gav vi 9500kr hos Trendrum! Hujja!

Sen blev vi otroligt nöjda dock!

Jag tänkte även visa några andra modeller vi kollade på som är lite billigare. Dessa innehåller annonslänkar.

Stol BELL från Ellos, säljs i 2 pack och den hittar ni HÄR.

Stol NATTAVAARA från Jotex hittar ni HÄR.

Stol RIPPATS 2 pack från Jotex, hittar ni HÄR.

Jag vet också att många tycker det är svårt med bord och jag håller helt med! Därför har jag letat begagnat på olika auktioner och blocket. Nu är bordet funnet och jag håller på att renovera det så som vi vill ha det. Något jag kommer dela med mig av längre fram.


Hoppas ni får en fantastisk dag och glöm inte hänga med mig på stories på Instagram där det mesta händer!

Kram!

Lämna ett svar