Fredagsmys & finaste stenskivorna

Idag tänkte jag visa bilder på de finaste stenskivorna! Älskar dom!
I skivande stund står jag vid köksön och skriver inlägget, bakom mig är vedspisen varm, den lagas det nu mat på. Hällen är inte inkopplad än men tänker fasiken ändå njuta av köket. Det luktar vitt vin & stekt svamp – svamprisotto på ingång.


Är ni nyfiken på recept så kan jag dela med mig någon dag!

Känner mig extra fräsch idag, har nämligen blekt tänderna! Förstår inte varför jag inte gjort det tidigare, sååå fint och stor skillnad. När till och med Kristoffer kommer och hem och säger, – Oj det blev stor skillnad! Då är resultatet bra! Jag gjorde min tandblekning hos en kär vän i Falköping, Annas strålar. Vill ni kolla in alla grymma behandlingar eller boka tid så kan ni kolla HÄR.

Vill dessutom visa er lite bilder från köket. Lite på bordet. Lite på stolarna och lite på stenskivorna. Sen var mamma här idag när jag fotade och fick se att det faktiskt inte är jag som lägger Morris på plats… Så fort kameran är framme lägger han sig rakt framför & showar! Han är sååå knäpp men det kan ni inte missat, min lilla älskling!

Fått så många frågor på stenskivan och denna heter Turbine Grey och är en kompositsten.

Nu ska vi mysa lite men barnen som fått annan kvällsmat (enligt önskemål), när dom somnat ska vi ha lite välförtjänst mys!

Hoppas ni har en lika fantastisk fredag!

Kram!

2 reaktioner till “Fredagsmys & finaste stenskivorna”

  1. Hej på dig! Måste bara säga att du har en väldigt god smak enligt mig i din inredning. Det skiljer 35 år mellan oss, men vad spelar det för roll. Trevlig kväll /Tina

    1. Åå tack Christina! Äsch inredning har ingen ålder! Kul att du gillar det 😍🙏🏼 Ha en fin helg! Kram

Lämna ett svar