I väntans tider,,, men på vad ??

Innehåller annonslänkar

Uppdatering Tessan : Livet är de dagar som jag är piggare , ofta funderar jag på hur livet hade sett ut om man hade varit frisk eller haft mer energi . Jag får oftast inga svar på det från mig själv men det som jag upplever är att de dagar som jag känner mig piggare så är det som att jag jag känner livet i mig . Som om att jaha oj nu är det bäst att sätta fart så att jag hinner med MASSOR ,,,,innan jag blir trött igen . Men ni ska veta att då njuter jag så oerhört över de stunderna och känner stor tacksamhet över att faktiskt få de dagarna de betyder så mycket och om något är ovärdeligt i livet så är det dessa dagar som toppar min lista.

Jag sitter ibland och drömmer mig bort om att när jag orkar så ska jag minsann piffa till mig och hitta tillbaka till Tessan igen , jag mår bra av att få göra mig i ordning med lite snygga kläder osv . Även om detta är materiellt så är det för mig ett friskhetstecken när jag ser mig själv i spegeln.

Länk

Idag har det varit kalas här för hela slanten vår Matilda fyller 16 i veckan, hur fort passerade de åren ? Jag ser i mitt ansikte att jag blir äldre men min hjärna hänger inte riktigt med i farten .

I morgon åker jag och mannen till Sahlgrenska och startar min årskontroll då kollar de igenom hela kroppen med tester och undersökningar.


Det känns som om att jag går i väntans tider nu inför starten av Orkambi . Hoppas att något nytt föds fram ur detta !

Arbetsprov skall göras och det ska sannerligen erkännas att den undersökningen är alldeles för jobbig för att tycka om hihi man får motivera sig med något gott efteråt. Jag tror nämligen stenhårt på att man ska belöna sig själv när man har tagit sig igenom något som är svårt för en .

Jag är ganska spänd inför morgondagen

Med önskan om att ni får en skön söndag

15 reaktioner till “I väntans tider,,, men på vad ??”

  1. Ååå tack vad du är gullig ❤️🙏🏻! Det betyder så mycket och jag tar till mig din styrka ✨ kram

 1. Din positiva syn å livsglädje är en fin styrka å drivkraft. Och smittsam! 😊 ha en kväll å rn fin dag imorgon. ♥️

  1. Tycker du det ❤️❤️ Det är verkligen roligt att höra ! Jag blir så glad över din fina kommentar 💗✨ tack för din pepp jag önskar dig en toppen fin dag i morgon 🌷kram

 2. Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Som taget ur min egen röst. Vill så mycket när man orkar så man tar i för mycket många gånger, och sen får man bakslag men det får man ta. Lycka till i morgon fina vännen❤

  1. Hej Mona !

   Ja men precis man får prioritera värdet av det helt enkelt <3 .
   Det är ju oftast sååååå värt det som du skriver.
   Jag önskar dig en strålande fin dag och som det ser ut på himlen nu så bryter det fram lite sol emellanåt .

   Kram på dig <3

 3. Underbara Tessan🙏🏻❤️
  Kan bara hålla med dig om vad du skriver👏🏻👊🏻❤️✨ Ett stort grattis till den 16åriga tjejen 👏🏻🌸🌺🌷💞
  Kramisar och ha en störtskön fortsatt måndag 💞❣️💞

  1. Hej fina !

   Tack söta gulliga du <3 blir så glad över att du har hittat mig här på bloggen <3 !

   Tack för ditt grattis till Matilda nu är det ut och övningsköra som står högst på önskelistan. Hon körde typ 2 timmar igår på sin födelsedag ,,,,synd bara att det är 2 år kvar tills hon får ta körkort . Fick hon bestämma skulle hon vilja ta det i morgon hihihi något otålig och ivrig .
   Kramar i massor finaste du och ha en riktigt skön dag 🙂

 4. Lycka till med nya medicinen. Det är härligt hur glad och positiv du alltid låter och ser ut, trots sjukdom. ❤😊

  1. Hejsan Anette !

   Tack så jätte mycket för din fina omtanke jag blir verkligen så glad .
   Imorgon går startskottet för behandlingen så nu håller vi tummar och tår för att detta går vägen .<3

   Stor kram från mig och ha en riktigt underbar dag ! 🙂

 5. Du är den starkaste människan jag känner, den roligaste, den mest omtänksamma och framförallt ärligaste i alla lägen, vilket är beundransvärt❤❤❤ all styrka och kärlek från mig alltid, men extra mycket denna vecka 😘😘😘🌻🌻🌻❤❤❤

  1. Ååååå tack gulle hjärtat <3. Så fint du skriver till mig blir så rörd >3.
   Tack för alla ord och din omtanke . Nu börjar förhoppningsvis det nya livet . Stor kram och puss <3

Lämna ett svar