söndagar får en ny mening

Söndagar har fått en ny mening

För mig så har söndagar fått en helt annan mening! Tidigare när jag var anställd var det mycket ångest kring att helgen snart var slut istället för att njuta av att vara ledig. Det är först nu som jag insett det, först nu som jag njuter av lediga dagar till fullo.

Dels beror det väl på att jag älskar att vara ledig lika mycket som jag älskar att jobba. Sen försöker jag varje dag träna på min närvaro & mindfullness! Har lärt mig flera handfasta tips som jag gärna delar med mig av. Kan berätta om det första idag som jag tycker ALLA borde anamma!

– Lämna mobilen utanför sovrummet!
För 2 veckor sedan slutade jag och min man ha mobilerna i sovrummet, detta har lett till att vi sover bättre, pratar och myser på kvällarna, slutat snoozar (vilket inte är bra) & börjat läsa böcker istället för att kolla mobilerna hela tiden. Testa en vecka, du kommer inte ångra dig!


söndagar får en ny mening

Att ligga i soffan och läsa en bok, det skulle jag aldrig gjort för några månader sedan! Älskar´t!

I torsdags var jag på ett helt fantasiskt mingel/event där Hanna Wendelbo bjuder in. Hon har nämligen släppts en bok, sååå vacker och inspirerande bok! Har börjat läsa och längtar till jag får till nästa stund att läsa vidare! Grym är du tjejen! Träffade även flera andra favoriter som som jag själv följt och älskat sedan länge!

Nu ska jag fortsätta vara närvarande & fixa lite gott käk!

Hoppas ni har en fin kväll!

En kommentar till “Söndagar har fått en ny mening”

  1. Hej Johanna! Ja men visst är det så. Dagens samhälle är så, tyvärr. Alla är beroende av sina tel, se bara på alla småbarnsföräldrar. Tittar mer på tel än sina barn 👎Det måste vi prata mer om tycker jag. Trevlig söndagskväll 👍

Lämna ett svar