Vägen till ett vackert hår !

Innehåller annonslänkar

Uppdatering Tessan : Idag vill jag visa er vägen till ett vackert hår men först vill jag bara skrika ut till världen att i 2 hela dagar så har jag varit super pigg och känt livet i mig, kan det vara medicinen ? kan det vara våren och solen ? Kan det vara min otroligt positiva inställning till att nu ska mitt liv bli friskare av medecinen ? Vem vet ! Men det som jag iallafall säkert vet är att livet är såååå härligt just nu <3 .

Jag får ofta frågan om hur jag gör för att hålla mitt hår så friskt och glansigt . I sanningens namn så har det inte alltid varit så, mitt hår har varit så slitet och förstört av blekning styling osv . I samband med det så otroligt torrt och trist .

En radikal förändring behövdes och idag så ångrar jag inte att jag vågade och orkade satsa ordentligt på att få ett vackert hår för jösses vad mycket fräschare jag ser ut med ett välmående hår.

Här nedan presenterar jag min nuvarande hårvårds rutin som hjälper mig till ett strakt och mycket friskt hår .

Jag får lätt torrt hår så bra och återfuktande produkter är super viktigt .

Jag använder K – PAK serien från Joico till att tvätta håret med och deras schampoo är verkligen toppen . Dock så använder jag aldrig balsam utan tar denna Intense Hydrator istället för maximalt återfuktande och det fungerar toppen bra .

Självklart så tar jag ca 1 gång i veckan en behandling med Olaplex no3. denna produkt ger ett fantastiskt hår som är både starkt och vackert. Denna produkten får inte missas och den passar ALLA :-).

Länk

MEN VAD ÄR OLAPLEX?

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. 

NÄR BEHÖVER MITT

HÅR OLAPLEX?

 Om du går på salong och färgar ditt hår
 Om du går på salong och bleker ditt hår
 Om du går på salong och permanentar ditt hår
 Om du använder plattång på ditt hår
 Om du fönar ditt hår
 Om du upplever ditt hår som slitet/skört

Jag gör även inpackning i mitt hår ca 1 ggr i veckan . Då använder jag denna inpackning från Redken som är toppen tycker jag, håret blir glansigt mjukt och du kan reda ut det lätt med händerna, det blir silkeslent .

Länk

Sedan är det dags för nästa steg i det handdukstorkade håret. Just nu har Olaplex precis släppt en produkt och det har visat sig att redan efter 2 veckors användande så har den blivit min absoluta favorit. Denna kommer jag att använda hela tiden för resultatet är så otroligt märkbart. Håret blir verkligen helt fantastiskt och ger allt i ett samt lite mer volym på ett riktigt snyggt sätt . Läs lite fakta om den under bilden.

Länk

OLAPLEXNo. 6

Patenterad teknologi. NO.6 är en styling- och leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Denna pärla är ett måste för alla tycker jag magi i en flaska.

Ett värmeskydd när man fönar , plattar eller lockar är ett måste för att minimera slitage . Jag använder mig ibland av Redkens Pillow Proof och ibland av Redkens Diamond Oil, oljan använder jag när jag tycker att det behövs lite extra fukt .

Har ni testat att föna håret med en riktig fön borste någon gång ? Om inte gör det man har så igen på volym och finish det blir så otroligt mycket snyggare . Man kan föna snyggt eller bara böja i topparna eller skapa mer volym och fall från botten genom hela strået.

Länk
Länk

Att ha en riktigt bra hårfön är A och O . Denna använder jag och är så otroligt nöjd med den och alla funktioner . Den ger en större mjukhet och glans till håret. Den gör så mycket mer än bara blåser klicka på länken i bilden så får du mer info om denna pärla .

Länk

Jag lockar mitt hår när jag vill vara extra fin och till det har jag mina två pärlor som jag bara älskar . Den på översta bilden gör mellan stora lockar och är från GHD .

Den stora gör större lockar och är från Cloud Nine båda är så otroligt bra de blir varma på några sekunder sen är det bara att köra .( Länkar finns på bilderna )

Länk

Sen har vi den här lilla godingen volumini som jag använder när jag vill ha maximal hållbarhet i hårbotten till volymen . Den är billig och såååå otroligt bra har du svårt att få volym så kommer denna garanterat att hjälpa dig. Bara att klämma med den intill hårbotten ca 2 grr på olika ställen så är det klart. Den är som ett pytteliten våffeltång helt fantastisk. Kan också vara ett bra alternativ för dig som inte tål hårprodukter el dyl.

Länk

Dags att maximera volumen från hårbotten och detta puder från schwarzkopf kan i allafall inte jag vara utan . Man pudrar helt enkelt lite lätt i hårbotten så blir det super volym och det håller så otroligt bra. Passa på att köpa denna goding för nu är den på halva priset klicka på länken i bilden.

Länk

Jag avslutar alltid med detta fantastiska hårspray från Redken den blir inte stel utan ger en extra fin hållbarhet till håret som vara hela dagen . Man kan fortfarande alltså greja med det och hårsprayen sitter fint kvar .

Länk

Så nu blir vi alla fantastiska i vårt hår efter denna genomgång ,,, hihi nej skämt åsido men hoppas att ni finner lite tips och inspiration om hur ni ska gå tillväga med erat hår och kom ihåg det är aldrig försent att börja sköta om sitt hår eller varför inte styla det snyggt .

Ha en riktigt underbar kväll fina ni !!

Lämna ett svar