Den älskade kiss blomman !

Innehåller annonslänkar

Hej på er alla gulliga !

Jag slutar verkligen aldrig att förvåna mig själv ,,,,,köper så otroligt vackra Hortensior och åker optimistiskt hem för att placera dem ute på trappen .

De tål ju lite kyla men får antingen täcka över den eller ta in fortfarande på natten . Jag har även planterat om i en större kruka så att den inte ska torka ut så fort utan bli mer lätt skött.

Vackra Hortensia

De första nätterna som jag glömde att ställa in dessa vackra underbaringar gick ju fint MEN inte i förrgår herregud kvinna ,,,,du som är florist och har jobbat hela livet som det borde veta bättre. Men, men tji fick jag, stelfrusen blev den. Så nu ska jag ju självklart åka och köpa nya till trappen ute hihi hoppas verkligen inte att jag glömmer att ställa in dem nu .

Jag hade finbesök här i förra veckan av min kära vän och bloggkollega Johanna ( @snickargladjen ). Hon utbrast plötsligt när hon stod i vårt kök att : Det luktar kiss här 🙂 ,,,,hihi som tur var visste jag ju exakt vart det kom ifrån. Det stod nämligen en orkide´narciss i köksfönstret . Så nu är den döpt till kissblomman hihi dock är den så otroligt vacker så den förtjänar inte riktigt det namnet ,,,,fast doften :-). Tur att jag är lite täppt just nu och inte känner så mycket.

Dock så vill jag slå ett slag för denna otroligt vackra Narciss, tacksam inomhus men går ju även att plantera ut sedan så får man dessa godingar i trädgården. De fungerar alldeles utmärkt att klippa av och använda som snittblomma. Något som jag själv gör och de blir så himla fina.

Vit orkide narciss Thalia

Nu när solen kikar fram så sitter jag och kikar på lite snygga solisar och hittade bla dessa från Ray Ban kraftigt nedsatta dessutom så är du sugen så kika in och passa på .


Klicka på länken som är på bilden du får titta noga den finns i mitten i nedrekant .Jag önskar er en riktigt fin kväll själv ska jag ge mig ut på den där promenaden som har tagit hela dagen att få till,,,,någon som känner igen hihi. Jag vill också skriva att nu när pollen säsongen är igång så inbillar jag mig varenda år att jag känner mig lite täppt ,,,,men sen vet man ju inte riktigt . Är det någon mer som är lite osäker precis som jag ? <3

2 reaktioner till “Den älskade kiss blomman !”

 1. Hej Tessan. Jag kom just hem från en cykel tur,är så fin kväll så tvingade mig ut. Passade på besöka biblioteket samtidigt så nu har jag en ny bok att njuta.
  Jag brukar ”döda” ett antal blommor varje vår,både inne och ute så ingen fara med lite hortensior men synd såklart. Äppell kvistar som jag tog in några veckor sen har fått lite gröna blad😍tänk om dom ska börja blomma💞Sååå fina.
  Pollen, jag håller med att man känner sig lite snovig. På morse när jag sminkade mig hastigt rann ögonen. Pollen tänkte jag…även det kan lika gärna vara ålder😅Att man försöker lura sig själv.😂
  Kram Sanna

  1. Hejsan fina Sanna !

   Det är ju så otroligt härligt väder så man känner livet i sig bara genom naturen och solen känner jag . <3

   Hoppas att din bok är bra och att du kan njuta av dagen . De där underbara kvälls turerna som man kan göra på cykeln är lite magiska faktiskt och det blir bara bättre och bättre ju längre fram vi kommer tycker jag .
   Ja men visst är det lite lurigt med pollen 'även om man inte är jätte allergisk ?

   Hahahahah tror inte en sekund på att det är åldern den är ju bara en siffra vet du :-).

   Jag blir alltid lika glad över dina kommentarer du är underbar .

   Största kramen till dig <3

Lämna ett svar