Är Tessan = tant med tantskor eller är det en lycko träff ? Samt positivt pepp och tankesätt !

Jaha då kom dagen som jag inte trodde skulle komma ,,,,,,jag är ute och patrullerar på staden och passerar hälsokost butiken ,,,,,blickar snabbt över utbudet som de har ställt på utsidan och plötsligt stannar blicken och glädje känslan sprider sig i kroppen . HERREGUD skorna från himmelriket bara står och väntar på att få sitta på mina fötter .

Jag rycker snabbt åt mig skon som dessutom för rätt storlek jag tänker detta måste bara vara ämnat för mig . Glider i dojan och den sitter som en smäck och är dessutom så mjuk och fotriktig . Jag blir helt förälskad, nu vill jag ju inte bara ha de svarta som jag håller i utan även de bruna. Jag får stilla mitt begär och spatserar nöjt ut med de svarta .

Mina kära hälsokost skor 🙂 eller är de tant skor ??

Ja hörni är detta ett tecken på att jag har blivit en tant som köper skor på hälsokosten eller är det så att de har fått in en fullträff ??

Jag vågar nästan inte ta reda på svaret hihi :-).

Idag har det varit en hälsans dag ,,,är täppt som attan i näsan och lite i lungorna men på något sätt så är jag glad, glad, glad, inledde dagen med inhalation och studsmatta i en timma ( detta är ingen duktighets faktor utan ett naturligt inslag i mitt liv ). Men sen har jag njutit i trädgården till och med när vi tömde släpet på tippen så njöt jag . Tror att man ska ta tillvara på alla möjligheter som ges till att hitta njutningen i det . Men har samtidigt inlett min dag med ett hasande för att själen behöver det ibland och för att hasandet är en del av livet .

Lite tankar ,,,,vad njuter du av i din vardag ? Stannar du någon gång upp och uppskattar något i det du gör just nu ?. Jag tänker att i tanken så kan man hitta något bra i det som man kanske omedvetet väljer att reflektera som något dåligt . Tillexempel om man är stressad och ska iväg på något . Men just då behöver gå på toaletten ,,,det passar egentligen inte alls in . Du blir irriterad över situationen , tänk då istället att ok detta kan jag inte påverka och nu får jag några sekunder att slappna av och andas på toaletten . Det finns något positivt i allt kanske luktar tvålen på toaletten särskit gott och du blir glad av doften.

Blåsippa, Hepatica nobilis Schreb.

Det är hur vi väljer att se på situationerna . Blir du irriterad över en lång kö i affären och någon kund som står i kassan tar en evighet på sig. Tänk tack livet för att jag får öva på mitt tålamod och förståelse samt kantänka på att andas istället .

Lite tankar från mig och reflektioner.

Älskar blåsippor dessa växer hos min far och han Ann !

Ha en underbart fin lördag kväll !

10 reaktioner till “Är Tessan = tant med tantskor eller är det en lycko träff ? Samt positivt pepp och tankesätt !”

  1. Hej !

   Vad roligt att du tycker det <3.

   Ha en riktigt fin kväll

   Kram från mig !

 1. Absolut inga tantskor, dom va ju skitsnygga!!👍😍 Sen är det ju ett plus att dom är sköna!! 😘😘❤

  1. ååå men tack vad roligt att du också tycker om dem <3. Nu återstår det bara att se om jag möjligen köper ett par bruna också hihihi vad tror du ? största katten till dig vännen <3<3 !!!

  1. Vad roligt att du också tycker om dem 🙂 ! Jag köpte dem på hälsokostaffären i Lidköping <3
   Ha en riktigt fin dag <3

 2. Meeeeen gör snygga juh!!!😍😍
  Gillar långa köer då kan man bara stå där å inte tänka å bara va, så har man nått att skylla på om mjölken kom hem sent🙃😛

  1. åååå tack vad roligt att du tycker det <3 . Hahahaha ja men precis du har ju fattat grejen <3 !! kram bästa dagen till dig

 3. Hej Tessan! Du är helt fantastisk, tack för både en otroligt fin blogg och dito instagramkonto. Så kul att du delar med dig av alla dina tankar och tokigheter 🙂
  Skorna är supersnygga och inte alls några tantskor. Rosa Negra om jag inte har helt fel så mjuka och fina i skinnet. Är du sugen på westernboots så finns det från samma märke hos oss på Framnäs, superhett i höst 🙂

  1. Hejsan !
   Men ååå vad fantastiskt roligt att höra blir så tacksam och glad <3. Roligt att du har hittat till bloggen och Milstenhuset Carina 🙂

   Det stämmer det är Rosa Några och de är rent av otroliga i skinnet och sulan är så mjuk och fotriktig så jag hoppas att onda fötter är ett minne blott.:-).
   Tack för tipset det ska jag komma ihåg .

   Ha en riktigt underbart fin dag <3

Lämna ett svar