Nya projekt på G


I samarbete med Fedelta vill jag berätta kring alla spännande projekt som nu är möjliga.
Som ni vet har jag ju alltid något på gång & även nu… Detta är dock ett lite längre och större projekt men framförallt dyrare än att tälja en knopplist.

Jag hör många gånger att det finns idéer till både förbättringar och uppstarter men att det sedan är stopp när storbankerna säger nej till lån. Tråkigt känner jag spontant, vi lever väl för att kunna göra vad vi drömmer om?
Fedelta startade just för att kunna hjälpa oss mindre företag som vill kunna satsa och göra investeringar. Det är ett grymt upplägg på avbetalningen där du slipper räntan och istället har en förutbestämd månadskostnad. Du kan låna från 25.000 – 500.000 & det är löjligt enkelt att ansöka. Kolla in deras hemsida för att räkna ut vad ditt företagslån skulle kosta.

Min tanke var att först prata om hur mycket du kan låna och hur galet enkelt du ansöker men efter jag besökt deras hemsida kände jag att de finns inget bättre sätt att beskriva än att säga till er att kolla in deras hemsida för företagslån. Den är en av de bästa hemsidor jag sett!

Jag tänkte berätta för er lite kring projektet vi har framför oss! Vi kommer nämligen satsa på att göra om vårt fula garage till en butik/workshop där jag också kommer kunna ha mitt kontor. Här är tanken att det kommer finnas allt man behöver för att kunna övernatta.
Har ju en del besökare som åkt långt (och ännu fler ideer, precis som vanligt)…
Mycket drömmar & detta blir det största projekt vi gjort någonsin 🙂
Detta kommer ni givetvis få hänga med på!

Hoppas ni har en fin dag!
Kram
Johanna

En kommentar till “Nya projekt på G”

Lämna ett svar