Skaparglädje i pojkrummen

Barnens rum är funktionsdugliga här hemma men tyvärr inte så roliga och när dom själva efter köksrenoveringen säger att de också vill ha lite nytt! Japp då nappar mamma… utan att ens tveka 🙂

Jag tänkte visa lite bilder från stora killen Hugos rum, han är 8 år. Jag målade om här med kalklitir som jag också har i webbshoppen att sälja, HÄR. Detta gjorde jag i höstas men sängen vill ha en lite kärlek, dels några lösa skruv men sen är de så tråkigt med vitt och standard handtagen. Lite smått annat som ska fixas på hans rum som jag såklart kommer dela med mig av.

Hugo tyckte det var viktigt att både hästar och motorer fick vara på väggarna. Sen har jag gjort superenkla hyllplan av limträskivor som är rester från produktionen av snickargläjen vi säljer.

Vy från barnens spel och vardagsrum på övervåningen. Tycker verkligen om denna sängen från ikea som både kan agera soffa och säng samt att det är en utdragbar del när kompisar vill sova över.

Tycker ni det är kul eller kanske tom svårt med barnrum? Vi som bloggar här på villornas hemligheter har alla barn i olika åldrar och kanske kan tipsa om ni har några funderingar.

Lämna ett svar