Påskledighet resulterar i uppochnedvänd trädgård

Denna påskledighet har lett till att trädgården nu är helt uppochnedvänd! Alltså jag och grävmaskin är inte alltid den bästa kombon… Eller det kanske den är, frågar du mig så japp men inte om du frågar min man 😉
Från att jag bara skulle gräva ett land till min köksträdgård på 10x5m så är nu hela baksidan uppoch nedvänd. Det blir dock jäkligt bra!

Ungefär så här ser mamma ut när hon får en idé säger Melker <3

Vi har denna helg åstadkommit en trädgårdsland, flyttat bärbuskarna, flyttat alla pallkragar med innehåll, hönshuset, tagit bort gamla torkställningen, grävt en stor trädgrådsdamm och dessutom byggt upp en mur av sten för att kunna fylla ut svackan i trädgården. Det är en hel del kvar, framförallt jobbet med krattan.

Här ser ni lite bilder på hur det såg ut innan… Vi har dock börjat röja lite på dessa bilder

Jag har inte bilder i exakt samma vinkel men så här ser det ut just nu, kanske svårt att se hur det kommer bli men jag har en väldigt klar bild… 🙂

Trädgårdslandet, dammen och nya platsen för hönshuset.

Under hasseln här ser jag att vi kan ha en liten utegrupp för att kunna njuta i skuggan runt alla buskar. Mysigt! Jag vill ha många platser att kunna sitta i trädgården, måste hitta rätt möbler bara.

För att kompensera alla jordbilder ville jag även lägga upp på mina tulpaner som kommit, alltså hur vackert är inte detta?

Nu ska jag antingen kratta lite eller släng mig i soffan, krattan lockar mer…

Kram

Johanna

2 reaktioner till “Påskledighet resulterar i uppochnedvänd trädgård”

  1. Johanna ! Du har många strängar på din lyra 😀 Men det blir säkert väldigt fint som det brukar, när ni gör något. Spännande att se resultatet 👍 Tina

Lämna ett svar