Hållbar Torsdagsbukett i Milstenshuset !

Att tänka hållbart i längden är ju något som rör allt det vi konsumerar.

Vi måste mer och mer infinna oss i detta tänk, därför är ju detta så himla bra :-).

Vackra hållbara Bomullsblommor

Blommor är ju inget undantag för vårt tänk kring konsumtion. Hållbarheten på ex en bukett med snittblommor inte är mer än ca 1-2 veckor.

Tänker att oftast så har vi ju våra favorit vasar de b lir dyra att fylla upp med färska blommor hela tiden så varför inte köra på denna varianten och blanda upp med.

Det torkade är ju super trendigt just nu och varför inte hänga med på den vågen?


Det blir dessutom mycket trevligare för plånboken.


Ett tips är att spara sådant som torkar till fint i en snittbukett som tex Eucalyptus blad osv. Använd sedan detta som komplement till den torkade buketten eller dekorationen.


Jag har bomullsblommor i denna bukett de är så vackra tycker jag.


Idag tänkte jag även berätta för er att livet är ju inte alltid en dans på rosor, emellanåt är det mer som en grusad väg kantad av taggar . Medicinen Orkambi som ska hjälpa mig att förhoppningsvis bli friskare i min lungsjukdom (CF) gör mig tillsammans med otroligt mycket pollen ännu tätare, nästan skrattretande när man tänker på det känner jag.

Men men bara att hålla i och kämpa på med ytterligare mediciner och hoppas på lite regn så att luften blir lite renare och att denna biverkning på medicinen går över för det är faktiskt möjligt.

Så än finns det hopp för mig det kanske bara tar lite längre tid.


Jag får istället eller rättare sagt, jag borde hålla mig helt inne men vem vill göra det när det är vår utomhus ? Jag går ut korta stunder men kan dessvärre inte träna utomhus som jag älskar, utan får hoppa på min trogna fina blå studsmatta inomhus. Tänk att min tanke när jag startade denna behandling var att : Therese nu börjar ditt nya friskare liv :-). Men det är ju inte alltid en rak bana i livet .

Som jag alltid brukar tänka.

Det blir bättre i morgon !

I slutändan så finns det alltid något positivt man vet inte bara om det i förväg. Så bäst att njuta av det som är <3 !

Stor kram till er 🖤 från mig !

Lämna ett svar