Fyrbenta grannar hälsar på

Trots att jag blivit ganska veckovill känner jag en barnslig längtan efter fredagar, japp det är bästa dagen på hela veckan!

Idag har jag gjort ett jobb i Skövde med naturkompaniet som jag knappt kan vänta med att visa er, på måndag får ni se! Fick hjälp av bästis & som ni känner henne @milstenshuset, Therese här på bloggen, fasiken vad skönt att få hjälp! Det är ju annars ganska ensamt jobb detta!

Tacksam för mina tjejer här på bloggen!

Väl hemma lyckades jag ta mig ut med min vän Jenny på en jogging tur, tror att jag ska dö varje gång men fasiken vill lära mig gilla det! Jag ska lära mig gilla jogga! Japp!!

Sen var vi ute en stund här hemma, helt sjukt vad naturen bara exploderat! Vet inte om det är fantastiskt eller fasansfullt så här tidigt!! Tror dessvärre det är mindre bra 😫

Barnen har i år fått smak på bäcken, här bygga det båtar, plockas blommor, leker & myser. Minns själv hur mycket jag älskade vatten som liten så försöker släppa lite på kontrollen & låta dom leka. Den stora är min man 😂🙈

Älskar det här trädet! Så vackert & tänk sen när det är stort! Wow!

Grannens ungdjur som går precis vid bäcken är alltid så nyfikna, vackra djur!

Nu blir det ett avsnitt av fröken friman!

Kan verkligen tipsa er att se – hejja alla kvinnor!

Kram

Johanna

Lämna ett svar