En dag med mig Tessan !

Hej alla goa ni <3 !

Jag startar min dag med att äta frukost och ta diverse tabletter till det sedan är det dags för mig att inhalera medicin. Detta måste jag göra för att få upp mitt super sega slem som finns i lungorna. Anordningen som ni ser på bilden är när jag inhalerar antibiotika det var dags för en sådan kur nu. Att äta enbart antibiotika tabletter har föga effekt på det som finns i Tessans lungor, så här får vi trycka till med något riktigt starkt direkt.


Här ligger jag i all min Inhaleringsglans och skiner 😂 hahaha. Ja man kan ju inte vara vacker jämt man är ju för guds skull en vanlig människa.

Det är ju lite problem med antibiotika och sol MEN springa ut och in är jag attans bra på.

Jag fick som tips att man kunde sätta avklippta myrten kvistar rak ned i jorden så ska de växa och bli nya plantor.

Detta ville jag självklart testa så ut i trädgården för att plantera och in igen.

Så nu håller vi tummarna för att jag lyckas.

Igår ostressade jag hela dagen och bara tog det lugnt och insåg idag att jag hade inte ostressat färdig så en härlig tur fick det bli med den mindre versionen av sig själv bakom ratten ( Matilda ) 16 år !


Jag njuter för fullt av att allt vaknar till liv nu, detta är min bästa årstid, ny grönt och härliga knoppar.

Förgätmigej

Juni ligger ute och myser, blir alltid lika förundrad över alla platser som katter ständigt hittar att ligga på, tänk om man ändå vore en liten katt.

Juni

Daggkåpa
Magnolia

Nu är det ägs för mig att luta mig tillbaka efter en riktigt fin och mysig dag tillsammans med Matilda.


Kram på er alla fina därute 🖤 !

2 reaktioner till “En dag med mig Tessan !”

 1. Hej Tessan, Så fina bilder igen,tack för inspo. Magnolia,vilken vacker blomma. Jag tror inte att dom klarar sig här uppe🤔
  Jag hoppas att din ny medicin ska hjälpa dig i framtiden. Kanske underlätta din vardag lite,att du slipper äta så mycket antibiotika. Du är en sån kämpe, delar god skratt till oss alla många gången på ditt insta konto😂Men jag tycker att man kan dela sig även det riktiga livet,det vi alla lever🤗Precis som du gör. Du är en härlig blandning😘
  Jag är ganska säkert att jag har varit katt i mitt tidigare liv. Älskar att kura ihop och njuta om värmen när tillfället kommer. Ligga och strecka mig på morgonen❤️Söta Juni.
  Mysigt ni verkade har med din dotter,kvalitets tid delux😎
  Men nu har jag nyheter!!!! Min svärmorstunga har gjort blommor. Eller iaf dom ser ut som blommor,små gröna knoppar i ett pinne😂Det är bara vänta och se. Spännande!
  Jag tror att du har svårt att hålla dig borta från trädgården men kom ihåg även ta pauser. Ta hand om dig. Kram Sanna

 2. Vackrast i alla lägen är du för mig ⭐💎 spännande med myrteln ska bli kul å se hur det går🤗. Har ju fått så mycke inspiration av dig nu så jag har till och med börjat rita på trädgården 🙈😂🤗 ( även färglagt faktiskt) hihi men en sak itaget så man ser hur d växer fram.
  Här har Shovvi valt en liten låda på en av hyllorna på kattställningen som sovplats😂😂 galna är dom men otroligt charmiga❤.
  Jag vill ha ett insektshotell ser ju jättefint och mysigt ut🤗
  Hoppas du får en skön vecka och tack för allt du ger❤❤❤

Lämna ett svar