Hälsningar från New York

Hej på er!

Livet alltså. Ibland är det bara för bra. Ni som följer mig på Instagram kan ju omöjligt ha missat att jag för tillfället befinner mig i New York just nu tillsammans med två kompisar. Där kommer nämligen bilder och ögonblick från våra dagar som är helt underbara i parti och minut ut på stories.

Efter två dagar är jag helt kär i stán med sin puls, kontraster, människor och mat. Här skulle jag absolut kunna stanna länge, faktiskt också bo ett litet tag, och njuta av dess möjligheter och variation.

Jag älskar ju som ni säker vet att vara hemma. Att mysa i lugnet och tystnaden och smågreja både inne och numera mer och mer även ute i trädgården. Men jag älskar verkligen också storstäder. Myllret, intensiteten och känslan av att nästan vara osynlig i allt detta stora är något som lockar mig och faktiskt också ger mig ett lugn och gó känsla.

Vi kom hit i fredags kväll efter en alldeles för lång flygresa. Ett rejält åskoväder över NY gjorde det omöjligt att landa och vi fick flyga och mellanlanda i Bangle. Fyra timmar senare kom vi äntligen fram och efter att ha varit uppe i ett dygn kunde jag krypa ner i sängen på hotellrummet som har en helt fantastisk utsikt över stora delar av staden.

Tidsomställningen gör att vi hittills kommit upp riktigt tidigt om mornarna så vi hinner med mycket varje dag vilket ju faktiskt är toppen då det ju är så otroligt mycket vi vill hinna med och se under de få dagar vi är här.

Å vi försöker verkligen njuta av allt. Långa och riktigt goda frukostar, att stanna och titta länge på utsikter och imponerande vyer, massor med god mat, mysiga parker, shopping, kaffepauser och häftiga byggnader. Och eftersom det är första gången för oss alla tre här i NY och på Manhattan så vill vi ju såklart försöka besöka alla de där ställena som hör till och hittills har vi lyckats riktigt bra. Vi har under dessa två första dagar bland annat promenerat över Brooklyn Bridge, besökt 9/11 memorial, strosat på Wall Street, myst i Soho som verkligen var en favorit för mig, gått i China Town, sneglat på Frihetsgudinnan, imponerats av Times Square, njutit av grönskan på High Lane, kikat på söta små Ekorrar i Madison Square Park och ätit gott i Meat Packing District.

l

Nyss hemkommen från kvällens mysiga resturang som var Italiensk är det nu dags att krypa ner och sova. Jag är såå trött efter mer än 2 mils promenad idag och i morgon är det dags för bland annat Central Park så nu måste det fyllas på med massor med energi för att vi ska orka.

Ha det fint hörni å häng gärna med mig på Stories även framöver, där lovar jag massor med bilder från våra fina dagar!

Kramar

Maria

Lämna ett svar