Krickelin gästar Villornas Hemligheter

Idag har vi vår andra gästbloggare här på Villornas Hemligheter, det känns så himla kul att de vi tillfrågat så gärna vill vara med! Vet du någon som vill gästa oss eller kanske du själv så hör av dig? Men idag är det allas vår favorit Kristin Lagerqvist känd även som krickelin som berättar mer om sig själv här på Villornas Hemligheter!

Hej Kristin! Så roligt att du vill vara med som gästbloggare här på Villornas Hemligheter, du är en otroligt inspirerande kvinna & vi känner oss hedrade! 

Wow! Tack, vad smickrad och glad jag blir!

Vi är så nyfika Kristin, vem är du och vad jobbar du med? hur ser du ditt jobb i framtiden?

Oj, vart ska jag börja…? Är verkligen en mångsysslare som har många bollar i luften. Men det är också det som behövs för att min verksamhet ska gå runt och vara inspirerande för både mig och de jag jobbar för. Jag bor i Varberg med min familj, nära hav och härliga naturupplevelser. Jag har tre pojkar i åldrarna 9, 13 och 20 år. Jag själv fyllde precis 40 år och jag kan verkligen våga påstå att livet blir bara bättre och bättre. Axlarna sänks och saker jag tidigare tyckte var viktigt bryr jag mig idag inte så mycket om. Jag är mer nöjd helt enkelt, med det mesta.

Jag jobbar med mina digitala kanaler, blogg och Instagram, under varumärket Krickelin och så driver jag också FGL Store tillsammans med min partner Miranda Johansson.

Bloggen (som ni hittar här) har jag drivit sedan 2008 och då började det som en hobby vid sidan om min vanliga anställning.Under åren har jag byggt upp en digital plattform som jag idag jobbar med och försörjer mig på. Jag fyller mina kanaler med allt jag själv tycker är inspirerade i livet och så jobbar jag med varumärken som vill bli förknippade med mig för att få ekonomisk bäring i mitt företag. Då skapar jag kampanjer med företagen och de betalar för det mediala utrymme jag ger dem. Som en liten mediebyrå ungefär. Man får allt i ett – jag kommer med idén, tar bilder , skapar texter och sedan har jag dessutom egna kanaler att sprida kampanjen i. Jag jobbar bara med företag jag själv tycker om och kan stå bakom – risken är annars att jag tappar förtroendet från mina läsare och det känns heller inte bra att inte vara autentisk i det jag gör. Kan tänka mig att 10% av mitt innehåll är sponsrat – och då annonsmärker jag givetvis också. ( Ni hittar Kristin på Instagram under @krickelin)

Hos FGL Store säljer vi smycken och kläder som är handgjorda i Jaipur med en traditionell och fantastisk teknik. Allt började med att min vän och jag ville ut och resa och fotografera ihop och letade efter möjligheter att kunna finansiera det hela med. Vi kom på att vi skulle starta en webbshop och låta våra följare vara med på resan. Vi åkte till Bangkok och köpte en mängd haremsbyxor och sedan den dagen har vi skapat vår egen business och har idag också en egen fysisk butik/showroom i Varberg. Där har vi inte bara vårt kontor och våra kläder – vi skapar workshops, föreläsningar, spelningar, yogaevent och middagar. Vi har väldigt roligt!

Hur bor du och vad skulle du själv säga är din stil på inredning? Vart köper du helst din inredning?

Jag bor i ett äldre hus från 1926. Jag vet inte vad man kan kalla min stil – har en blandning av allt jag gillar. Mycket mönster och vintage. Det mesta finner jag på loppisar och jag handlar helst vintage om jag kan.

När du inreder ett rum vilka 3 komponenter kan du inte vara utan?

Jag tycker om att välja en kulör som blir dominerande i rummet och sedan addera accentfärger på kuddar och tavlor. Jag satsar gärna på att ha en tavelvägg maxat från golv till tak istället för att hänga en eller två tavlor på varje vägg. Mönstermixa är vackert anser jag så jag har gärna massa kuddar i olika mönster på säng eller i soffor. Växter och böcker tycker jag också gör rummet varmt och ombonat. 

Sen har vi en liten klurig fråga som alltid är kul! Berätta något som du inte tror vi andra vet om dig?

Jag har vunnit distriktsmästerskap i dubbelbugg.

Tusen tack Kristin för ditt fina bidrag till detta inlägg! Enormt uppskattat av oss och våra läsare! Såklart fortsätter vi följa dig & FGL store!

Kram

Johanna, Therese, Maria

Lämna ett svar