Sommaren närmar sig, så skyddar du dig bäst!

Jag har så mycket jag vill berätta kring mitt samarbete med Forever Livning men idag tänkte jag berätta om 2 favorit produkter men också om det sjuka eventet vi var på i Stockholm med ett härligt gäng av influenser som dom arbetar med idag.

Jag vill börja med att berätta om produkterna! Alltså minns ni förra vecka när jag blev attackerad av en mygg svärm? Allvarligt, jag hade nästan 80 myggbett centrerade över min bakdel.. Klia så jag höll på att dö! 
Hade inte mycket hemma men jag hade min Aloe Vera Gelly, som är det bästa som finns. Använder det på typ allt och det var Såå svalkande och skönt på min kliande bak!

Nu när sommaren närmar sig kan jag verkligen rekommendera att ha en Gelly hemma, om man brännt sig är den perfekt! 

Forever Livning har nu också släppt sin nya solkräm som varit så efterfrågad. Aloe Sunscreen, den är verkligen toppen. Dessutom är den så vattenresistent att du kan bada upp till 80 minuter. Den är SPF 30, vilket är toppen tycker jag. Har själv väldigt bra pigment men smörjer mig aldrig i något under 30. Mina vänner tycker jag är tjatig men varför ska man utsätta sig för solen helt i onödan? Lite solbränna?
Jag är verkligen supernoga med detta, dels för att min mamma har fått operera bort många leverfläckar pga av att hon bränt sig, flera har det varit cancer i… Sen får du ju bara massa rynkor! Så smörjer er för tusan!

Jag måste ju också få berätta för er om det fantastisk eventet i Stockholm, Forever Livings årliga kickoff. Jag & Maria stannade över på Downtown Camper, superfint nytt hotell. Därifrån hängde vi med marknadsgänget på Forever och ett gäng härliga influenser de jobbar med. Mår så gott av att samarbeta och jobba med företag som är så härliga.

Det galnaste var ju helt klart när vi besökte globen! OMG det var galet, DJ som spelade, folk från hela världen som hoppade och dansade! Sjukt! Ville ju bara vara kvar och dansa 🙂

Jag uppskattade allra mest när vi packade mat för Rasie Against Hunger. Vi gick helt in för det och bara kötta på i några timmar. Totalt packade vårt ”gäng” som var inne den tiden 80.000 portioner till behövande!

Kommer aldrig glömma denna upplevelse.

Så mina vänner glöm inte att skydda er med BRA solskydd i sommar.

Kram Johanna

Lämna ett svar