Lantis i storstaden & Lansering

I torsdags tog jag och min man en tripp till Stockholm.. Jag som äntligen börjar känna mig bekväm med att åka tåg satt bredvid en smått nervös man, han hade inte åkt tåg på 10 år kom vi fram till. Gulligt tyckte jag! Som flera av er vet trivs jag inte super i storstaden, det är verkligen en lantis i storstaden.

På torsdagen hade jag flera trevliga möten. Dels träffade jag fina Isabelle på ett lunchmöte som är en av grundarna till företaget Beatly. Jag träffade också Relatable på deras vackra kontor. Dessa två företag är de jag jobbar mest med när det gäller samarbeten. De sätter ihop jobb som passar mig och det företaget de arbetar gentemot.

P1066921

Vi checkade sedan in på det fina hotellet Risen i gamla stan där vi också fixade till oss inför kvällen happening! Den efterlängtade lanseringen av Duros Swedens nya tapetkollektion Gammelsvenska quick up.

Här kommer en liten bildbomb på detta fina event! 🙂

Tillsammans med vackra Anna på balkongen. Några av de gröna tapeterna i kollektionen. Fick äran att träffa fina Helena Lyth!

Maria visar med all rätt stolt upp den nya boken med alla tapeter. Här ser ni också den röda skalan av tapeter som jag älskar!

Träffade dessutom en favorit, ni känner henne som @hannasanglar på instagram. Fick inte till någon bra bild på någon av oss så tog en där vi både blev mindre snygga 🙂 Haha,  kan dock garantera att hon är sjuuukt snygg! Maria och björn presenterar kollektionen.

Dagen därpå innan vi skulle åka hem tog vi oss en tur i gamla stan. Okej jag erkänner denna delen av Stockholm är helt fantastisk! Snyggingen ner till höger där är min, min bara min <3

Hoppas ni får en fin vecka så hörs vi snart igen!

Kram

snickargladjen

Lämna ett svar