Mysigt söndagsnöje

Idag har verkligen vindarna rivit ordentligt utanför fönstret här på Trädgårdsgatan och jag har inte varit jättesugen på att gå ut och fixa i trädgården som jag hade planerat tidigare i veckan skulle bli dagens stora projekt.

Istället blev det mycket innefix denna söndag och så en hel del tid i soffan också, så mysigt och välbehövligt ibland eller hur?!

Några av mina senaste inköpta böcker och tidningar fick komma fram och jag tog mig tid att för en gångs skull bara sitta ner och njuta länge av fina bilder, kloka texter och härliga recept idag. Älskar att göra detta. Bara bläddra, titta, förundras, njuta och inspireras av allt vackert och snyggt.

Jag kan verkligen rekommendera Kristin Kaspersens ”Good Morning – skön start ger energi för dagen” där tänkvärda texter och inspiration för en bra morgon blandas med träningstips och goda frukostrecept. Gillar den skarpt. Ser också fram emot hennes nya bok nu som jag tänkte skulle bli min nästa investering.

Älskar även Kinfoks böcker, de kan man ju bläddra och njuta av hur många gånger som helst, så många fina bilder. Detsamma gäller för många inredningsmagasin som alltid visar så mycket fint, de kan jag ofta plocka fram flera gånger om. Å så recept- och bakböcker såklart, finns det något mer inspirerande? jag vill ju bara smaka & baka allt jag ser.

Hoppas du också haft en fin söndag med massor med njut. I morrn kör vi igång en ny vecka, så spännande eller hur!

Kram Maria

Lämna ett svar