En kväll med Det kreativa sällskapet!

För ungefär ett år sedan samlades ett härligt gäng Instagram-vänner för första gången i det verkliga livet. Det var en krispig höstdag i Oktober när vi fick ta del av en supergod lunch och en inspirerande workshop i keramiskt hantverk hos Enström & Blom.

Sedan dess har vi haft daglig kontakt över nätet, men också haft regelbundna träffar för att utbyta erfarenheter och kunskap med varandra. Vi har fått uppleva fantastiska stunder tillsammans, samt fått möjligheten att besöka otroliga miljöer tillsammans med lokala företag.

I tisdags sågs vi över en mysig kvällsfika hos Maria (Trädgårdsgatan6).

Doften av nybakt äppelpaj hörni. Oslagbar, inte sant?

Det känns som att hela huset ger mig en varm kram varje gång jag kliver in genom dörren hos Maria och hennes familj.

Vackra snittblommor & växter i alla hörn. Ni kan ju nästan känna stillheten, eller hur?

I tisdags pratade vi om framtidsvisioner & mål, både på ett individuellt plan men också som grupp.

Det är fint det där.. att omges av människor som inspirerar och peppar en till att utvecklas. För ibland behöver man någon som pushar & stöttar, när man inte riktigt vågar tro på sig själv. Den här gruppen med starka kvinnor gör det, tror på varandra! Och jag är så glad att jag får vara en del av den.

Vi åt gott, pratade läääänge länge länge och drack många koppar kaffe. Tiden rinner iväg när vi ses, och jag skulle helst av allt ses flera gånger i veckan. Det är ju så mysigt.

STORA VARMA KRAMAR / J

Lämna ett svar