Vardagshjältar med Milstenshuset!

Jag tänker såhär att det finns så mycket fina handlingar som vi människor dagligen gör för varandra. Vissa större än andra men alla är lika viktiga.

Tror ni inte att om man får läsa och höra om människors fina insatser, så blir därigenom fler sporrade att utföra goda handlingar, när chansen dyker upp?

Detta är något som jag vill tro och hoppas på, i vår kanal på instagram så är bland annat fokus på oss människor, det som för oss, gör att själen sjunger.

En sak som jag (Tessan) funderar över är att lyfta fram vardagshjältar emellanåt för att ta del av de fina handlingarna som utförts och känna inspiration av det.

Sedan är det ju inte fel att lyfta en vardagshjälte och hylla lite extra.

Tanken är att det ska vara både små och stora handlingar allt räknas.

Jag kan börja med en sådan enkel sak som att förra veckan så läste jag på Facebook om en gammal vän som har haft ett tufft och jobbigt liv, vi har dock ingen kontakt idag. Nu var det återigen tufft och hon tog mod till sig att för första gången vädja om någon kunde låna henne 250kr. Utan att tveka skrev jag till henne att hon får en slant av mig och behöver inte betala tillbaka. Hon är inte skyldig mig något och står inte i tacksamhets skuld till mig alltså kravlöst.

Hon var så glad och tacksam att ord fanns inte och hon skrev att du är min vardagshjälte och det fyllde mitt hjärta med glädje och jag kände mig så glad och uppfylld.

Som ni förstår är det ju så lite som gör det, vi behöver bara se varandra för dem vi är.

Vad tror ni? Är min tagg #vardagshjältarmedmilstenshuset något som ni skulle vara intresserade av att läsa om emellanåt, samt skulle ni själva kunna tänka er att lägga ut en bild i erat flöde på instagram och hylla antingen dig själv eller hylla någon annan och använda denna tagg så att jag kan hitta ditt inlägg där?

Kanske är det även något som skall lyftas här på bloggen vad säger ni ? ❤️

Stor kram och extra tack på förhand till dig som har tagit dig tid att svara 😍

En kommentar till “Vardagshjältar med Milstenshuset!”

  1. Vilket fint initiativ! Vardagshjältar är absolut värd att hyllas och få inspiration av.

Lämna ett svar