Vi som bor här

Tillsammans slår vi ihop både våra kreativa huvuden men också våra bloggar. Det är alltid roligt att jobba tillsammans för att då kunna göra ett mångdubbelt kreativt och inspirerande jobb. Vi hoppas ni kommer hitta mycket glädje här hos oss. Glöm inte följa vår blogg så ni ständigt får uppdateringar om nya inlägg. 

Snickarglädjen – Johanna Berglund

Här kommer ni kunna hänga med i renoveringen av ett något annorlunda hem med start 2010, ett hem utvändigt fyllt med snickarglädje och inne mönstrade tapeter i olika kulörer, höga lister och gamla möbler. Ni kommer hitta inspiration, DIY, inredning, shoppingtips och annat kreativt som händer i Johanna Berglunds liv.

Milstenshuset – Therese Wiberger

I detta rum av bloggen så finner ni vårt gamla hus som renoverats och återställts sedan 2014. Ni kommer hitta ett och annat blomstertips då Therese brinner för det blomstrande hemmet. Ni kommer hitta massa med inredning och inspiration med ett lite annorlunda uttryck. Häng med i Therese Wibergs kreativa värld.

Trädgårdsgatan 6 – Maria Sundberg Holm

Livet på Trädgårdsgatan är ständigt fyllt av små överraskningar. I huset som snart fyller 100 år pågår ständiga projekt och Maria som älskar både inredning, renovering och DIY tar gärna med dig på upptäcktsfärder, mysiga pysselstunder, trädgårdsarbete och andra små äventyr. Välkommen till det ljusa & skandinaviska hos Maria Sundberg Holm.